Emberi Értékek Iskolája® - Újrahangolás®

Képzési szerkezet

ÖNFEJLESZTÉS
TRÉNINGEK
INTEGRATÍV KÉPZÉS
Integratív Szellemi-lelki Gyermek és Ifjúsági Preventor™
Integratív Szellemi-lelki Életviteli Preventor™
Integratív Szellemi-lelki Párkapcsolati Preventor™

Magyarázat
Önfejlesztés: a képzési rendszeren kívűl részt vehet bárki a tréningeken. Nem szükséges semmilyen előképzettség. Cél az önismeret elmélyítése, az önfejlesztés.
Alapképzés: a képzési rendszer első szintje. Az alapképzések adják a bázist a további képzésekhez, de önfejlesztésre is alkalmas.
Bármilyen meglévő segítő szakmai tudás kiegészíthető az alapképzésekkel vagy egy új karrierút kezdete lehet.
Továbbképzések: a képzési rendszer második szintje. A tudásépítés a gyakorlati módszerek elsajátításával folytatódik.
Módszerközpontú képzés: lehetőséget adunk a módszerek elsajátítására a képzési rendszeren kívűl.
Elsősorban olyan pedagógusoknak, pszichológusoknak, segítő területen dolgozóknak ajánljuk, akik hatékony (terápiás) eszközt, módszert keresnek.
Mesterképzés: a képzési rendszer harmadik szintje. Feltétele az alapképzés és a továbbképzés megléte. Csak a képzési rendszeren belül teljesíthető.
Preventor™: coaching tevékenységet végez, elsődleges célja a megelőzés és az edukáció.

Képzéseink

Coaching alapú Szellemi-lelki Gyermek és Ifjúsági Preventor™

Alapképzés

A Coaching alapú Szellemi-lelki Gyermek és Ifjúsági Preventor™ alapképzés neked szól, ha a segítő szakmát nem csak az általános, tudományos keretrendszerben akarod elsajátítani, hanem érdekel a holisztikus megközelítés is. Képzésünk felkészít, hogy beszélgetések és sajátos foglalkozások sorával támogathasd a hozzád forduló szülőket és gyermekeket. 

A képzést ajánljuk azoknak a szülőknek is, akik saját gyermekük megértéséhez, krízisek kezeléséhez vagy sajátos nevelési igényű gyermekük életvezetéséhez keresnek segítséget. Ha pedagógus vagy és gyerekekkel kapcsolatos tapasztalataidat a segítő szakmában kamatoztatnád tovább, a nálunk megszerzett tanúsítvánnyal akár vállalkozóként főállásban praxist is kiépíthetsz!

Coaching alapú Szellemi-lelki Párkapcsolati Preventor™

Alapképzés

A Coaching alapú Szellemi-lelki Párkapcsolati Preventor™ alapképzést neked ajánljuk, ha érdekel hogyan tudsz dolgozni saját párkapcsolati elakadásaidon. 

A megszerzett tudással és tapasztalattal később akár környezetedet is segítheted.

Pároknak vagy párkapcsolati problémával küzdő egyéneknek (vagy akár magadnak) segíthetsz testi-lelki-szellemi szinten értelmezni a problémákat, komplex segítséget nyújtva a továbblépéshez, az örömteli, minőségi élethez. Ha még nem vettél részt coaching képzésen, akkor se bizonytalanodj el, itt megtanulod az elméleti és gyakorlati alapokat, a felnőtt segítői módszereket. 

Válj tudatossá a párkapcsolatodban, emeld magasabb szintre a saját és környezeted életét!

Coaching alapú Szellemi-lelki Életviteli Preventor™

Alapképzés

A Coaching alapú Szellemi-lelki Életviteli Preventor alapképzés azoknak szól, akik az általános tudományos megközelítés mellett nyitottak a segítői szakma szellemi szintű elsajátítására is. 

A cél, hogy professzionális szinten nyújthass támogatást magadnak vagy környezetednek – holisztikus szempontokat is figyelembe véve. 

Szellemi – lelki Business Coach és Üzleti Preventor™

Alapképzés

Hogyan lehet napjainkban vállalkozóknak, vezetőknek támogatást és eszközöket adni az őket érő kihívásokra, szakmai és személyes elakadásaikra, problémáikra?

Most elsajátíthatod azt a magas szintű tudást és eszköztárat, amellyel segítheted a vezetőket/tulajdonosokat a mai világ magas tudatosságú vezetőivé válni!

Tapasztald meg a pszichológia, a coaching és a szellemi-lelki szemlélet gyakorlati hatásait. Emeld magasabb szintre szakmai kompetenciádat, és saját vagy a hozzád fordulók vezetői képességeit!

VMI® Instruktor

Módszerközpontú képzés vagy továbbképzés

VMI® Instruktor – egy új életpálya!
Csatlakozz te is a segítők új generációjához!

Vizualizációs Módszertan Intuícióval® – VMI® Instruktor képzésünk neked szól,

  • ha már segítő szakmában dolgozol és egy olyan módszert keresel, amely kiemel az átlag segítők népes táborából
  • ha alapképzéseink valamelyikét elvégezted, de még bővíteni szeretnéd a tudásod

Képzésünkön elsajátítod a VMI® módszer alkalmazását. Ezzel a hatékony elengedési technikával fejlesztheted önmagad és nagyobb eredményeket érhetsz el környezeted segítésében is!

A képzés módszerspecifikus. Végezhető önálló képzésként (nincs előfeltétel) vagy iskolánk hallgatójaként a továbbképzések között!

VMI® Gyerek és Ifjúsági Instruktor

Módszerközpontú képzés vagy továbbképzés

Gyermekekkel foglalkozni sokaknak a legszebb munka a világon, de számos kihívást is tartogat. Lehet, hogy szülőként érdeklődsz módszerek iránt, pedagógusként képeznéd magad tovább, vagy akár most döntötted el, hogy gyermekeket segítenél, jó helyen jársz! 

Célunk, hogy olyan szakembereket képezzünk, akik szakértelmükkel és érzékenységükkel hozzájárulnak a következő generációk fejlődéséhez és boldogulásához!

A VMI® Gyermek és Ifjúsági Instruktor segíti a gyermekeket és családjaikat abban, hogy kialakítsák a szükséges készségeket a tanuláshoz, a társadalmi interakciókhoz és az élet kihívásaival való megküzdéshez.

Újrahangolás® Konzulens

Módszerközpontú képzés vagy továbbképzés

Az Újrahangolás® Konzulens képzésünket azok számára állítottuk össze, akik nyitottak a nehézségek kezelésében a holisztikus és transzcendentális szintű megoldásokra is. 

Akiket a tudományos megközelítéseken túl a problémák szellemi-lelki megoldása is érdekel.

Ez a – Magyarországon egyedülálló – képzésünk a téma iránt érdeklődőknek, segítő szakmában dolgozóknak és a magukat tovább képezni kívánó coachoknak szól, akik szeretnék eszköztárukat az Újrahangolás® módszerével is bővíteni.

Újrahangolás® Gyerek és Ifjúsági Konzulens

Módszerközpontú képzés vagy továbbképzés

Az Újrahangolás® Gyermek és Ifjúsági Konzulens képzésünket azok számára állítottuk össze, akik nyitottak a nehézségek kezelésében a holisztikus és transzcendentális szintű megoldásokra is.

Az Újrahangolás® módszere egyedülálló lehetőséget nyújt a gyermekek és szülők átfogó segítésében, legyen szó akár testi, lelki, szellemi megakadásról.

Gyakran hangzik el a módszerrel kapcsolatban, hogy határtalan megoldásokat kínál, amelyekre az orvostudomány ma még nem tud magyarázatot adni. Ugyanakkor kvantumfizikai kutatások során már bizonyították, hogy az ember multidimenzionális, tehát nem csak egy szegmensből áll. Ezért az elakadásokat is több síkon kell kezelni.

Integratív Szellemi-lelki Gyermek és Ifjúsági Preventor

Mesterképzés

Részletek hamarosan.

Integratív Szellemi-lelki Párkapcsolati Preventor

Mesterképzés

Hamarosan

Integratív Szellemi-lelki Életviteli Preventor

Mesterképzés

Hamarosan

Tréningek

Asszertív élet – Önismeret felsőfokon – Tranzakcióanalízis (TA)

Az Asszertív élet – Önismeret felsőfokon – Tranzakcióanalízis (TA) egy hiánypótló tréning! Ismerd meg önmagad, értsd meg a környezeted és fejlődj! Ha elindulnál az önismeret útján vagy már úton vagy, de még mindig csak bolyongsz, ezzel a tréninggel egy érthető, kiemelkedően hatékony és gyakorlatias útmutatót kapsz önmagadhoz. Ha pszichológusként vagy segítő szakmában dolgozol, és keresel egy hatékony eszközt, alapot, amire építkezhetsz a terápia során, akkor a tranzakcióanalízis módszere a legjobb választás!

Elengedés felsőfokon VMI®

Az Elengedés felsőfokon VMI® tréning neked szól, ha úgy érzed, elárasztanak a negatív érzelmek, több életterületen is elakadást tapasztalsz. Szeretnél tovább lépni, elérni a kitűzött céljaidat, de valami mindig visszatart? Szabadítsd fel magad! A VMI® (Vizualizációs Módszer Intuícióval®) elengedési technika egyszerű, mégis komplex módszerével akár több évtizede nyomasztó problémák oldódnak meg hatékonyan és sikeresen.

Saját gyermekkor újraírása

Hogyan gondolsz vissza a gyerekkorodra? A Saját gyermekkor újraírása tréning neked szól, ha úgy érzed, gyermekkori traumáid, negatív élményeid feldolgozatlanul élnek még benned. Az is egy jel, ha nincsenek emlékeid ebből az időszakból vagy ha felmerül a téma, csak ürességet érzel. A pszichológia nem véletlenül foglalkozik kiemelten a gyermekkor történéseivel. Személyiségünk alakulásában meghatározó szerepet tölt be ez az időszak.

Sorskönyvi újraírás

A Sorskönyvi újraírás tréning neked szól, ha úgy érzed, az életed nem egy jó forgatókönyv szerint alakul. Ha kisgyermekként sok negatív hatás ért, szinte garantált, hogy a Sorskönyvedet nem a győztes változatra írtad meg. Ha már elvégezted az Asszertív Élet – Önismeret felsőfokon tréningünket, ismerősek lehetnek ezek a fogalmak. Bátorítunk, hogy gyere velünk tovább és dolgozz a Sorskönyveden is. Ha most jársz itt először, olvass tovább, hogy lásd, hogy változhat meg az életed, ha újra írod a Sorskönyved!

Szabadulás a függőségektől

A függőségek kezelése még mindig az egyik legnehezebb téma, pedig sokakat érint. Hárítás, szégyen, bűntudat nehezíti a beismerést. Általában a függőségre akkor derül fény, mikor már nagy a baj, és segítség kell. Kapcsolatok, családok hullanak szét a nehézségek okozta terhek miatt, rengeteg a veszteség.
A Vizuális Módszertan Intuícióval® – Szabadulás a függőségből tréning neked szól, ha érintett vagy ebben a témában akár családtagként vagy függőségben szenvedő személy segítőjeként. Ha te magad küzdesz bármilyen függőséggel (szer-, elektronikus eszköz-, viselkedés) itt segítséget kaphatsz az elengedéshez.
Megértheted gyermeked függőségét, választ kaphatsz a miértekre, és megoldást arra, hogyan tovább.

Tréningünkön pszichológusok, segítő szakmában dolgozók hatékony eszközt kaphatnak függőségek terápiás kezeléséhez.

Transzgenerációs történetek

Számos anyagi, meddőségi, párkapcsolati probléma, valamint generációs betegségek okai rejtőzködhetnek őseid történeteiben. A Transzgenerációs történetek, problémák elengedése, átírása – tréning neked szól, ha úgy érzed, felmenőid és saját életed között van negatív párhuzam. Ha szeretnél egy „örökölt” történetektől mentes saját, boldog életet, adj magadnak két napot, hogy elengedd az életedből azt, ami nem hozzád tartozik!

Veszteségek

Veszteség vagy gyász feldolgozásához keresel segítséget? A Vizuális Módszertan Intuícióval® – Veszteségek, és gyász kezelése tréning neked szól! Tréningünkön pszichológusok és segítő szakmában dolgozók is hatékony eszközt kaphatnak a veszteségek terápiás kezeléséhez.

Mérgező kapcsolatok

Van kiút a mérgező kapcsolatokból!

Manapság sokat hallunk arról, hogy vannak mérgező emberek, mérgező kapcsolatok – ezek nemcsak párkapcsolatban jelenhetnek meg, de családi, baráti vagy munkahelyi viszonylatban is. Az ilyen típusú kapcsolatok áldozatainak folyamatos érzelmi (olykor fizikai) bántalmazást kell átélniük, amely a manipuláció miatt gyakran rejtetten történik.

Scroll to Top