Saját gyermekkor újraírása tréning

Hogyan gondolsz vissza a gyerekkorodra? A Saját gyermekkor újraírása tréning neked szól, ha úgy érzed, gyermekkori traumáid, negatív élményeid feldolgozatlanul élnek még benned. Az is egy jel, ha nincsenek emlékeid ebből az időszakból vagy ha felmerül a téma, csak ürességet érzel. A pszichológia nem véletlenül foglalkozik kiemelten a gyermekkor történéseivel. Személyiségünk alakulásában meghatározó szerepet tölt be ez az időszak.

Emlékezés vagy felejtés? Neked melyikre van szükséged, ha a gyermekkorodra gondolsz? Akárhogy is érzel, fontos, hogy megvizsgáld, hogyan hatnak felnőtt életedre gyermekkorod történései. Sok probléma, elakadás ebben az időszakban gyökerezik. Várnai Myrtill (katt a névre?) – klinikai szakpszichológus és közgazdász – által kidolgozott Vizualizációs Módszertan Intuícióval® technika alkalmazásával másképp fogsz tekinteni gyermekkori önmagadra!

Mi van benned most?

 • nem látod a célt, vagy a hozzá vezető utat
 • hiába vannak céljaid, egyhelyben toporogsz
 • csak komoly erőfeszítések árán haladsz előre
 • megfelelési vágy, túlzott alkalmazkodás
 • bizalmatlan vagy
 • szégyen, kétely, bűntudat van benned
 • önbizalmad már gyermekkorodban sem volt
 • problémák az önállóság, autonómia terén
 • nehezedre esik az intimitás
 • nem az vagy, aki lenni szerettél volna, más életutat jársz be
 • a múlt ismétli önmagát, folyton ugyanazokat a köröket futod
 • nem tudod elengedni a múlt sérelmeit

Hogyan tud segíteni a VMI®?

A képzés során olyan készségeket és technikákat sajátíthatsz el, amivel az elengedés elméletből gyakorlattá válik. 

Olvass tovább a VMI® módszerről itt!

Hogyan épül fel a tréning?

Állj meg egy pillanatra és gondold végig, hogy a te gyermekkorod milyen volt… Életünk során rengeteg stresszhatás ér minket, ezeket érzelmi lenyomatok formájában hordozzuk magunkban. Ennek következménye, hogy tudattalanul rengeteg téves program fut bennünk, még felnőtt korunkban is. Ezek a programok életünk több területén is akadályozhatják az előre jutást.

A képzés során olyan készségeket és technikákat sajátíthatsz el, amivel az elengedés elméletből gyakorlattá válik. A módszert környezeted segítésére is sikerrel alkalmazhatod! 

Induló képzéseink:

2024. május 1. szerda 9:00 – 15:30

Jelentkezési határidő: 2024. április 28.

A képzés ára:

36 000 Ft

(az árváltoztatás jogát fenntartjuk)

A kurzus elvégzéséről “Saját gyermekkor újraírása tréning” tanúsítványt adunk!

Válassz, hogy személyesen vagy online veszel részt!

Online

Az oktatás jelenleg ZOOM oktatás keretein belül is elérhető! Ennek a technikai beállításában szívesen segítünk, ha esetleg eddig még nem használtad. (Alap számítógépes tudás elegendő)

Személyesen

12 főt tudunk fogadni, jelezd, ha személyesen vennél részt a modulokon.

Helyszín: 1016 Budapest, Csap u. 6.

Ha személyesen veszel részt és a képzés első napjának végén úgy érzed, mégsem azt kaptad, amit a tranzakcióanalízistől vártál, 100%-os pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk.

Még bizonytalan vagy?

Semmi gond! Kérd a képzési tematikát vagy írj nekünk az oktatas@ertekekiskolaja.hu email címre, örömmel válaszolunk minden felmerülő kérdésedre!

Ha karrierváltás a cél, jó helyen jársz! Érdekel a pszichológia, de az öt év egyetem már nem fér bele az életedbe? Pedagógus vagy, esetleg segítő szakmában dolgozol és bővítenéd gyakorlati eszköztáradat? 

Nézz körbe komplex képzéseink között! Ha az Asszertív élet – Önismeret felsőfokon- Tranzakciónalízis (TA) tréninget most elvégzed, az alábbi képzések indító modulja már a zsebedben lesz!

Iskolánk képzései egyedülállóak és személyre szabottak. Figyelünk a különbözőségekre, az egyéni elképzelésekre és az adottságokra. Ezért a tanulási folyamat során végig segítünk, hogy a számodra legmegfelelőbb képzési utat járd be! Kérd munkatársaink segítségét, vedd fel velünk a kapcsolatot! Tudj meg többet iskolánkról itt! 

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2023/000626

Kapcsolat:

06 70 381 6348  |  oktatas@ertekekiskolaja.hu

Scroll to Top