Fejlődni akarok

Új karrier vagy önfejlesztés? Lehet mindkettő?

IGEN! Az Emberi Értékek Iskolájában® mindkettő megvalósul! Tréningjeink és képzéseink során saját elakadásaiddal dolgozol, építed, fejleszted az önismereted. Gyakorlati módszereket tanulsz, eszköztárat kapsz, amelyekkel környezeted is segítheted.

Magabiztos tudást adunk ahhoz, hogy saját fejlődésed, a változáshoz vezető utad tovább kamatoztasd és akár egy új szakmai karriert építs. Te döntöd el, hogyan tovább!

Hol kezd?

Az alapoknál. Az Emberi Értékek Iskolájában®  kiemelt figyelmet fordítunk azokra, akik önismeret, önfejlesztés céljából érkeznek hozzánk. Tréningjeinket kifejezetten úgy állítottuk össze, hogy bármilyen előképzettség nélkül is érthető, befogadható, szakmailag értékes tudást kapjon a hallgató. Ugyanez vonatkozik alapképzéseinkre is – ha hosszú távban gondolkodsz, új karriert építenél, alapképzéseink közül bátran válogathatsz!

Határtalanul

Akár önmagad fejlesztése, akár egy új szakma megszerzése a cél, nálunk te szabod meg, milyen ütemben haladsz. Tréningjeink egymástól függetlenül végezhetőek, nincs ráépülés. Választhatsz, hogy személyesen vagy online veszel részt, így az egész országból vagy akár külföldről is csatlakozhatsz! Az online hallgatók ugyanúgy részesei a csoportnak, az interakcióknak. Az élmény, a fejlődés így is garantált!

Olvass többet iskolánkról, ismerd meg képzési rendszerünket!

Fontos vagy!

Céljaid függvényében nálunk teljesen egyedi képzési utat járhatsz be, legyen szó akár önismeretről, akár szakmai fejlődésről. Ha bizonytalan vagy, bármikor kérheted munkatársaink segítségét, örömmel támogatjuk egyéni fejlődésed!

Hívj!

Írj!

Akár 100%-ban online is lehetsz a hallgatónk!

A tananyagot és a képzéseket úgy alkottuk meg, hogy nem feltétel a személyes jelenlét! Az ország bármely pontjáról vagy akár külföldről is csatlakozhatsz hozzánk! Az ügyintézéstől kezdve, az oktatásokon át, egészen a vizsgákig egyszer sem kell személyesen megjelenned! Profi technikai háttér áll rendelkezésre, hogy online hallgatóink számára is minden jól látható/hallható/követhető legyen.

Ha mégis Budapesten jársz, ugorj be hozzánk! 

Személyes jelenléttel képzéseinket Budapest 1. kerületében, a Csap utca 6. szám alatt tartjuk. 

Kinek ajánljuk a képzéseinket?

Neked, ha nyitott vagy a testi-lelki-szellemi szintű megközelítésre, befogadásra, tanulásra. Emberközpontú, holisztikus szemlélet szerint tanítunk, támogatunk, kísérünk minden hallgatót egyéni fejlődési útján.

Neked, ha nyitott vagy a testi-lelki-szellemi szintű megközelítésre, befogadásra, tanulásra. Emberközpontú, holisztikus szemlélet szerint tanítunk, támogatunk, kísérünk minden hallgatót egyéni fejlődési útján.

Nálunk nem feltétel a felsőoktatási előképzettség. Lehetsz fiatal felnőtt, pályakezdő vagy pályaelhagyó. Új utakat kereső, régi álmokat megvalósító senior. Lehetsz tapasztalataidat kamatoztatni vágyó pedagógus vagy új nevelési megközelítést kereső tudatos szülő.

Lehetsz új módszereket, új eszközöket kereső pszichológus vagy segítő szakmában dolgozó szakember. Lehetsz tanulási nehézségekkel küzdő vagy sajátos nevelési igényű gyermek támogatója, segítője.

Érkezz meg hozzánk! Célunk, hogy megoldásokat adjunk, új utakat mutassunk, új lehetőségeket teremtsünk. Együtt, veled!

Hisszük, hogy mindenki megtalálja azt, amit keres az Emberi Értékek Iskolájában®.

Nálunk jó helyen jársz, ha

 • keresed önmagad
 • érdekel az önismeret, önfejlesztés
 • érdekel a pszichológia, de nincs időd/lehetőséged több éves képzésekbe kezdeni
 • nincs sok időd, de tanulni, fejlődni szeretnél
 • jobban akarod érteni önmagad, a környezeted
 • egzisztenciális szorongásokkal küzdesz
 • elakadásaid vannak a párkapcsolatodban, megoldásokat keresel
 • elakadásaid vannak a gyermeknevelésben, eszközöket, módszereket keresel
 • munkahelyi problémákkal küzdesz
 • anyagi problémákkal küzdesz
 • a saját tempódban szeretnél fejlődni, tanulni
 • érdekel a segítő szakma, de nem tudod, merre indulj
 • gyermekeknek segítenél
 • karriert váltanál

Most érdemes a fejlődésbe fektetni!

2024 első negyedévben induló képzéseire most akár 30% kedvezményt is kaphatsz!
Élj a lehetőséggel!

Mutatjuk a lehetőségeket, kattints a részletekért!

Coaching alapú Szellemi-lelki Gyermek- és Ifjúsági Preventor™

Coaching alapú Szellemi-lelki Életviteli Preventor™

Coaching alapú Szellemi-lelki Párkapcsolati Preventor™

Újrahangolás® Konzulens

Újrahangolás® Gyermek és Ifjúsági Konzulens

VMI® Instruktor

VMI® Gyermek és Ifjúsági Instruktor

Ingyenes önismeret – kérdőívek

Tudjuk, hogy az önismeret útján elindulni nem mindig könnyű, és sokszor az sem egyértelmű, hol vannak az elakadások. Ebben segítenek díjmentesen kitölthető kérdőíveink, melyek az élet több területét érintve adhatnak rálátást a problémák forrására.

Adj magadnak pár percet, kezd a felismerést a kitöltéssel!

GÁTLÓ PARANCSOK I. – Tudd meg, melyek azok a gátjaid, amelyeket a szüleidtől kaptál!

Várnai Myrtill klinikai szakpszichológus gátló parancsok jelenlétét mérő tesztje. A 120 kérdéses szakmai kérdőív végén megtudod, milyen gátló parancsok működnek benned.

Ezek akadályozzák, hogy az életed kerek egész legyen, és az összes életterületed (család, párkapcsolat, anyagiak, karrier, gyermeknevelés, testi-lelki egészség) jól működhessen. Képzeld, 7 éves korunkig a legtöbb gátló parancsot megkapjuk a szüleinktől és ezek még felnőtt korunkban is akadályt gördítenek elénk. Ezért kerülünk ugyanazokba a helyzetekbe újra és újra, sokszor ez akadályoz céljaink elérésében.

(A kitöltés kb. 8-10 percet vesz igénybe, ezt követően e-mailben küldjük az eredmény kiértékelését, és a teljes magyarázatot a 12 gátló parancs értelmezéséhez.)

GÁTLÓ PARANCSOK II. – Tudd meg, hogy milyen gátló parancsokat adtál gyermekeidnek!

Várnai Myrtill klinikai szakpszichológus gátló parancsok jelenlétét mérő tesztje gyermekek esetében. A 120 kérdéses szakmai kérdőív végén megtudod, milyen gátló parancsok működhetnek gyermekedben.

A kérdőív kitöltésével világossá válhat számodra, hogy gyermekedben hol lehetnek gátak, melyek a fejlesztendő területei, minőségei.

(A kitöltés kb. 8-10 percet vesz igénybe, ezt követően e-mailben küldjük az eredmény kiértékelését, és a teljes magyarázatot a 12 gátló parancs értelmezéséhez.)

FÉRFI ÉS NŐI MINŐSÉG – Kiegyensúlyozott vagy ingatag a benned lévő férfi és női minőség?

Ismerd meg a benned élő női és férfi pólusokat, hogy megtalálhasd az egyensúlyt!

(A kitöltés kb. 2 percet vesz igénybe, ezt követően e-mailben küldjük az eredmény kiértékelését.)

ÉNERŐ kérdőív – Mennyire vagy stresszes? Mennyire vagy ura az életednek?

Várnai Myrtill klinikai szakpszichológus stressz-szintet felmérő tesztje.

Tudd meg, hogy hat rád a gyorsuló világ, hogy éled meg a környezeted, a lehetőségeidet vagy a korlátaidat!

(A kitöltés kb. 3 percet vesz igénybe, ezt követően e-mailben küldjük az eredmény kiértékelését.)

Jogi nyilatkozat: A kérdőívek szerzője Várnai Myrtill. A szöveg és a tartalom szerzői jogilag védett. Minden jog, így különösen a sokszorosítás, a terjesztés és fordítás joga fenntartva. A mű a szerző írásbeli hozzájárulása nélkül részeiben sem reprodukálható, elektronikus rendszerek felhasználásával nem dolgozható fel, azokkal nem sokszorosítható és nem terjeszthető, valamint semmiféle szakmai kezelésre vagy csoportos folyamatra (mint például csoportos meditáció) nem használható fel. Kizárólag egyéni felhasználásra készült. Az kérdőívek egyedüli felhasználója, tulajdonosa a Fényközpont Kft, valamint az Emberi Értékek Iskolája®.

A minőségi, boldog élet mindenki számára elérhető!

Dönts mellettünk, fejlődj velünk, találd meg önmagad!
Az Emberi Értékek Iskolája® előtted is nyitva áll!

Scroll to Top