Örülünk neked!

Emberi Értékek Iskolája® - Újrahangolás®

Hisszük, hogy a jobb, minőségi élethez személyiségünk fejlődésén keresztül vezet az út. Az Emberi Értékek Iskolája® abban segít, hogy mindenki legjobb képességei szerint teljesítse be küldetését és érje el céljait a világban!

Várunk téged is az Emberi Értékek Iskolája® képzéseire, ha

Pszichológusként, coachként

segítő szakemberként új, korszerű és hatékony módszerekkel gazdagítanád eszköztárad

Pedagógusként

olykor eszköztelennek érzed magad, és szeretnéd a rád bízott gyermekeket hatékonyabban támogatni, akár a tanórai keretek között

Szülőként

hatékonyan szeretnéd segíteni gyermeked 

Itt vagy és ez biztos, hogy nem véletlen! Ismerj meg minket! Az Emberi Értékek Iskolája® azért jött létre, hogy pszichológia alapú képzéseinkkel mindenki számára elérhetővé tegyük az önfejlesztés vagy továbbképzés lehetőségét. Képzettségi szintednek megfelelően többféle lehetőséget találsz a továbbtanulásra, vagy akár a „nulláról” is felépíthetsz egy teljesen új karriert!

Küldetésünk

A világ gyorsul, a technika, a környezet, mindennapi életünk szinte felfoghatatlan tempóban fejlődik, változik. Ezt nagyon nehéz lekövetni. Lelki- és társadalmi válságban vagyunk. Értéket kell teremtenünk, adnunk és kapnunk. Az önfejlesztés képessége manapság az egyik legnagyobb érték. Mi tanítjuk, te tanuld és add tovább!

Szemlélet

A holisztikus szemléletű oktatás átfogó képet ad a tanulásról. Hangsúlyozza az egész ember fejlődését –intellektuálisan, érzelmileg, fizikailag és lelkileg. 

Nálunk te és a szükségleteid, egyéni fejlődésed van a központban!

Szakmaiság

Arra törekszünk, hogy hallgatóink szakmailag és emberileg is gazdag tananyaghoz jussanak, amivel igény szerint nemcsak önmagukon, hanem környezetükön is segíthetnek. 

Kölcsönös bizalomra épülő, támogató rendszerben segítjük az egyéni fejlődést. 

Célunk, hogy mindenki a számára legmegfelelőbb képzési utat járhassa be iskolánkban!

Képzéseink

A hagyományos pszichológia alapjaira építkezve létrehoztunk több olyan módszertant, amely ötvözi a kvantumfizika és az epigenetika kutatásait és tudományos eredményeit, teret adva az érzékelésnek, az intuíciónak is. 

Elérkezett a modern pszichológia kora, mi ebben hiszünk! 

Nincs idő az évekig tartó elméleti oktatásra, gyakorlatra és kézzel fogható eredményekre van szükség!

Értékeink

Hagyomány és innováció! Hisszük, hogy fontos a pszichológia tudományos megközelítését, kutatásainak eredményeit alapul véve dolgozni azon, hogy lefektessük az új, modern pszichológia alapjait. Úgy érezzük, hogy ma már emberközpontú, empatikus szemléletre van szükség a rendszerszintű változásokhoz.

Társadalmi megújulás kell, a folyamat viszont egyéni szinten kezdődik. Mindannyiunk saját felelőssége, hogy értő, cselekvő, tudatos, döntésképes emberekké váljunk, hogy aztán családként, közösségként, kollektíven is fejlődjünk!

Iskolánk több, mint 30 év pszichológusi tapasztalatra épülő, hagyományos pszichológiai alapokon nyugszik, ugyanakkor a mai kor emberének alternatív (szellemi-lelki) választást is nyújt.

Folyamatosan  fejlődünk, kutatunk és tanulunk mi is, hogy a világ aktuális igényeihez igazodva olyan képzéseket állítsunk össze, amellyel versenyképes tudásra és új karrierútra is szert tehetnek hallgatóink.

Az Emberi Értékek Iskolája® abban különleges, hogy több szemléletet és gyakorlati módszert egyesít modern, pszichológia alapú képzések keretében.

Hallgatóinknak biztosítjuk a rugalmas időbeosztást és a hibrid tanulási lehetőséget.

Hisszük, hogy a jobb, minőségi élethez személyiségünk fejlődésén keresztül vezet az út. Az Emberi Értékek Iskolája® abban segít, hogy mindenki legjobb képességei szerint teljesítse be küldetését és érje el céljait a világban!

Várnai Myrtill

Várnai Myrtill vagyok, klinikai szakpszichológus, közgazdász, felnőtt és gyermek szakos integratív terapeuta, az Emberi Értékek Iskolája® alapítója.

Küldetésem több mint 30 éve az emberek szellemi-lelki-testi jóllétének segítése, támogatása. Hiszem, hogy ha valami jó és működik, azt tovább kell adni. Én így építem a világot. Ezért tanítok.

Mindig is gyakorlati szakember voltam. Az elméletben elmélyülést épp csak
annyira tartom fontosnak, hogy egy laikus is megértse belőle a hátteret,
de a lényeg számomra az, hogy valami működik-e vagy sem.

A hagyományos pszichológiai módszereket elsajátítva és alkalmazva azonban azt láttam, hogy hatékonyság szempontjából nézve ez sokszor kevés. Valami hiányzik a megközelítésből. Amikor a hagyományos pszichológiát ötvözni kezdtem a keleti szellemi-lelki tudománnyal – valamint a
kvantumfizikai kutatások eredményeivel – megformálódott egy új módszer.

Ezt a módszert alkalmaztam az alternatív gondolkodásra nyitott-, és az anyagi világhoz ragaszkodó ügyfeleimnél is. Azt tapasztaltam, amire mindig is vágytam! Hatékonyak lettek a kezelések. Nem csak egyről a kettőre léptünk, – hanem ahogy mondani szoktam – egyről a hatra! 

Úgy éreztem, ezt a tudást nem tartom meg csak magamnak, tovább adom, tanítani fogom!

Várnai Myrtill

Így született meg

az Újrahangolás® módszere majd a VMI® – a Vizualizációs Módszer Intuícióval®. E két új gyakorlati technikára építve több képzés és tréning jött létre az elmúlt években.

 Munkatársaimmal folyamatosan kutatunk, fejlődünk, tapasztalunk. Igyekszünk mindent beépíteni képzéseinkbe, hogy mindig többet és jobban adhassunk tovább. Eljött az idő, hogy a képzéseket egy új, modern iskolai rendszerbe ágyazva vigyük tovább.

Ez az Emberi Értékek Iskolája®.

Szakterületek, amelyeken szerzett képzettségeim a munkámat segítik:

 • Klinikai szakpszichológia
 • Integratív terápia
 • Szimbólumterápia
 • Pszichodráma
 • Autogén tréning
 • Tranzakcióanalízis
 • Kognitív terápia
 • NLP
 • Fókuszterápia
 • Hipnózis
 • Bach-terápia
 • Kapcsolatteremtő gyógyítás és kapcsolatteremtés
 • Élményterápia
 • Szervezetfejlesztés
 • Változásmenedzsment
 • Trénerképzés
 • Agykontroll
 • Reiki

Köszönök mindent! 150%-os tudáscsomagot kaptam, tele élményekkel, tapasztalatokkal! Olyan eszközöket és technikákat kaptam a kezembe, amiket nem csak saját magam segítségére, de másokéra is tudok használni!

Egy olyan sorsfordító képzésen vehettem részt, ami segített megérteni és megoldani a nehézségek és problémák forrását. A képzés annyira tartalmas és komplex, hogy tényleg minden területére az életnek alkalmazható!

P-K. Katalin

Nagyon köszönöm az itt szerzett tudást és tapasztalatot, egészen új élet- és világszemlélettel lettem gazdagabb. Egész életem során hasznomra lesz /még később is/, és remélem másoknak is megmutathatom ezt a tapasztalatot! Nagyon hálás vagyok és köszönöm!

Sz. Éva

Rengeteg képzésen vettem már részt, mindenféle technikát és módszert sajátítottam el, de semmi nem bizonyult elég hatékonyak. Nagyjából 10 millió forintot költöttem már el különféle helyen, amikor végre rátaláltam a VMI® Szabadegyetemre. Ennyire tartalmas, gyakorlatorientált, haladó szellemű képzésen még sosem vettem részt. Végre azt érzem, megérkeztem

F. Barbara

Scroll to Top