Sorskönyvi újraírás

A Sorskönyvi újraírás tréning neked szól, ha úgy érzed, az életed nem egy jó forgatókönyv szerint alakul. Ha kisgyermekként sok negatív hatás ért, szinte garantált, hogy a Sorskönyvedet nem a győztes változatra írtad meg. Ha már elvégezted az Asszertív Élet – Önismeret felsőfokon tréningünket, ismerősek lehetnek ezek a fogalmak. Bátorítunk, hogy gyere velünk tovább és dolgozz a Sorskönyveden is. Ha most jársz itt először, olvass tovább, hogy lásd, hogy változhat meg az életed, ha újra írod a Sorskönyved!

Van egy életterved és van a Sorskönyved. A kettő sok esetben teljesen eltér egymástól. Szeretnéd felnőttként tervezett életedet élni, de folyton elakadsz? Miért olyan nehéz továbblépni? Miért nem sikerül megvalósítani a kitűzött célokat? A válasz egyszerű: nem te irányítasz, hanem a Sorskönyved. Új életed első két napja lehet ez a tréning, ajándékozd meg magad egy győztes forgatókönyvvel!

Kiknek szól a Sorskönyvi újraírás tréning?

Neked ajánljuk, ha

  • már elvégezted az Asszertív élet – Önismeret felsőfokon tréninget

Akkor is várunk, ha ez lesz az első tréninged, és

  • életed bármely területén (magánélet, párkapcsolat, anyagi, gyermeknevelés, családi-, társas-, és munkahelyi kapcsolatok, egészség) elakadás(oka)t tapasztalsz

Mi az a Sorskönyv?

Eric Berne – kanadai származású amerikai pszichiáter – az emberi viselkedés és kommunikáció terén végzett kutatásai révén alkotta meg a tranzakcióanalízis (TA) rendszerét. A TA egy pszichoterápiás elmélet és módszer, amely a viselkedésen és a kommunikáción keresztül a személyiségfejlődést vizsgálja. Berne „Sorskönyv” elmélete tehát a tranzakcióanalízis részét képezi.

A Sorskönyv (Transactional Analysis Script) az emberi élet során kialakuló, mélyen gyökerező viselkedési és gondolkodási mintázatok összessége. Berne szerint ezek a mintázatok már kisgyermekkorban létrejönnek és meghatározzák, hogyan reagálunk későbbi életeseményekre, kapcsolatokra.

„Sok-sok aspektusból néztünk rá életutunkra. Ez nagy segítség volt abban, hogy mélyebben beleláthassak sorsomba, jobb rálátást kapjak életem történéseire, viselkedésemre, érzelmeimre. Nagy felismerések születtek bennem a különböző feladatok, gyakorlatok, eszközök (életút, életkerék, kérdések, tesztek) segítségével. Olyan tanítást kaptam, amivel magabiztosan tudom átírni a sorsomat, sorskönyvemet. Pozitívan látom a jövőmet. Áldás, hála és köszönet minden percért, tanításért.”

K. Katalin (korábbi tréning résztvevő)

Hogyan épül fel a tréning?

A két napos intenzív tréningen azon dolgozol, hogyan építsd fel és indulj el a saját, győztes sorskönyvi utadon. 

A tréning végére azzal a tudással is rendelkezni fogsz, hogyan ne térj le erről az útról! 

Induló képzéseink:

2024. április 25-26. csütörtök - péntek 9:00 – 15:30

Jelentkezési határidő: 2024. április 23.

Ha számodra nem megfelelő az időpont, ezt a képzést felvételről is visszanézheted! Webshopunkban megvásárolhatod!

A képzés ára:

69 000 Ft

(az árváltoztatás jogát fenntartjuk)

Ha személyesen veszel részt és a képzés első napjának végén úgy érzed, mégsem azt kaptad, amit a tranzakcióanalízistől vártál, 100%-os pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk.

A kurzus elvégzéséről “Sorskönyvi újraírás tréning” tanúsítványt adunk!

Válassz, hogy személyesen vagy online veszel részt!

Online

Az oktatás jelenleg ZOOM oktatás keretein belül is elérhető! Ennek a technikai beállításában szívesen segítünk, ha esetleg eddig még nem használtad. (Alap számítógépes tudás elegendő)

Személyesen

12 főt tudunk fogadni, jelezd, ha személyesen vennél részt a modulokon.

Helyszín: 1016 Budapest, Csap u. 6.

Még bizonytalan vagy?

Semmi gond! Kérd a képzési tematikát vagy írj nekünk az oktatas@ertekekiskolaja.hu email címre, örömmel válaszolunk minden felmerülő kérdésedre!

Ha karrierváltás a cél, jó helyen jársz! Érdekel a pszichológia, de az öt év egyetem már nem fér bele az életedbe? Pedagógus vagy, esetleg segítő szakmában dolgozol és bővítenéd gyakorlati eszköztáradat? 

Nézz körbe komplex képzéseink között! A „Sorskönyvi újraírás tréning” az alábbi képzésnek is a részét képezi:

Iskolánk képzései egyedülállóak és személyre szabottak. Figyelünk a különbözőségekre, az egyéni elképzelésekre és az adottságokra. Ezért a tanulási folyamat során végig segítünk, hogy a számodra legmegfelelőbb képzési utat járd be! Kérd munkatársaink segítségét, vedd fel velünk a kapcsolatot! Tudj meg többet iskolánkról itt!

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2023/000626

Kapcsolat:

06 70 381 6348  |  oktatas@ertekekiskolaja.hu

Scroll to Top