Elengedés felsőfokon VMI® tréning

Az Elengedés felsőfokon VMI® tréning neked szól, ha úgy érzed, elárasztanak a negatív érzelmek, több életterületen is elakadást tapasztalsz. Szeretnél tovább lépni, elérni a kitűzött céljaidat, de valami mindig visszatart? Szabadítsd fel magad! A VMI® (Vizualizációs Módszer Intuícióval®) elengedési technika egyszerű, mégis komplex módszerével akár több évtizede nyomasztó problémák oldódnak meg hatékonyan és sikeresen.

Mit érzel most?

 • fáradt vagyok
 • türelmetlen vagyok
 • magányos vagyok
 • szorongok, félek
 • kiégtem a munkában
 • nincs kedvem hazamenni
 • leszív a gyereknevelés
 • segítségre van szükségem

Miért jó, ha elvégzed a képzést?

 • megtanulsz elengedni
 • visszatér az életkedved
 • tele leszel alkotó energiákkal
 • könnyebb lesz kapcsolódni, türelmesebb leszel
 • ha te változol, változik a környezeted is
 • tudatos döntéseket hozol
 • képes leszel másoknak is segíteni

A pszichológia oktatás az elméletre helyezi a hangsúlyt, még mindig nehéz olyan önismeret alapú képzést találni, ami a gyakorlatra épít.

Várnai Myrtill klinikai szakpszichológus és közgazdász azt kutatta, hogy évekig húzódó elemző terápiás folyamatok helyett hogyan kezelhet bárki önállóan is eredményesen negatív érzelmeket, elakadásokat. Így született meg a VMI® módszertan.

Gondolkodással nem lehet túllépni a problémákon az elengedés képessége a kulcs felszabaduláshoz! 

Hogyan tud segíteni a VMI®?

A képzés során olyan készségeket és technikákat sajátíthatsz el, amivel az elengedés elméletből gyakorlattá válik. A módszert környezeted segítésére is sikerrel alkalmazhatod! Olvass tovább a VMI® módszerről itt!

„Édesanyaként sokszor éreztem magam eszköztelennek, mikor a gyermekeim kisebb-nagyobb elakadásainak, nehézségeinek kezelésével napi szinten kellett szembenéznem. Egyedülálló szülő vagyok, és sokat dolgozom. Talán ezért is lehet, hogy a gyermekeim számára rendelkezésre álló idő és figyelem mennyisége gyakran nem elégítette ki az igényeiket. Bennem dúlt a lelkiismeretfurdalás, bűntudat, a gyerekekben pedig időről-időre felszínre törtek régi sérelmek, frusztrációk. Az indulatok olykor testi tüneteket is okoztak. A tréning óta mindez megváltozott. Hatékony eszközökhöz jutottam.”

Kata (korábbi hallgatónk)

Hogyan épül fel az Elengedés felsőfokon tréning?

A legfontosabb, hogy megtanulsz elengedni! 

A módszer elsajátításával nem csak napokra, hetekre fogod jól érezni magad, hanem egy új szemléletet, életmódot is kialakíthatsz, amiben már nincs helye a szenvedésnek. 

A VMI® módszer ötvözi a pszichológia eredményeit, a szellemi-lelki és a coaching megközelítést is.

Induló képzéseink:

2024. április 27-28. szombat – vasárnap 9:00 – 15:30

Jelentkezési határidő: 2024. április 25.

A képzés ára:

69 000 Ft

(az árváltoztatás jogát fenntartjuk)

Ha személyesen veszel részt és a képzés első napjának végén úgy érzed, mégsem azt kaptad, amit a tranzakcióanalízistől vártál, 100%-os pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk.

Válassz, hogy személyesen vagy online veszel részt!

Online

Az oktatás jelenleg ZOOM oktatás keretein belül is elérhető! Ennek a technikai beállításában szívesen segítünk, ha esetleg eddig még nem használtad. (Alap számítógépes tudás elegendő)

Személyesen

12 főt tudunk fogadni, jelezd, ha személyesen vennél részt a modulokon.

Helyszín: 1016 Budapest, Csap u. 6.

Még bizonytalan vagy?

Semmi gond! Kérd a képzési tematikát vagy írj nekünk az oktatas@ertekekiskolaja.hu email címre, örömmel válaszolunk minden felmerülő kérdésedre!

Ha karrierváltás a cél, jó helyen jársz! Érdekel a pszichológia, de az öt év egyetem már nem fér bele az életedbe? Pedagógus vagy, esetleg segítő szakmában dolgozol és bővítenéd gyakorlati eszköztáradat? 

Nézz körbe komplex képzéseink között! Az Elengedés felsőfokon VMI® tréning az alábbi képzéseknek is a részét képezi:

Iskolánk képzései egyedülállóak és személyre szabottak. Figyelünk a különbözőségekre, az egyéni elképzelésekre és az adottságokra. Ezért a tanulási folyamat során végig segítünk, hogy a számodra legmegfelelőbb képzési utat járd be! Kérd munkatársaink segítségét, vedd fel velünk a kapcsolatot! Tudj meg többet iskolánkról itt!

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2023/000626

Kapcsolat:

06 70 381 6348  |  oktatas@ertekekiskolaja.hu

Scroll to Top