Van kiút a mérgező kapcsolatokból!

A téma érzékenysége miatt e-tananyagként, önállóan feldolgozható tréning, hogy megtaláld a saját kiutad!

Szabadulj fel!

Manapság sokat hallunk arról, hogy vannak mérgező emberek, mérgező kapcsolatok – ezek nemcsak párkapcsolatban jelenhetnek meg, de családi, baráti vagy munkahelyi viszonylatban is. Az ilyen típusú kapcsolatok áldozatainak folyamatos érzelmi (olykor fizikai) bántalmazást kell átélniük, amely a manipuláció miatt gyakran rejtetten történik.

Mérgező lehet az a társfüggő kapcsolat is, amelyben a folyamatos veszekedések, rossz hangulat és egymás hibáztatása veszi át a szerepet a valódi szeretet, a kölcsönös elfogadás és az örömteli hangulat helyett.

Másokat megváltoztatni nem tudunk. Akin változtatni tudunk az egészséges kapcsolatok érdekében, az MI MAGUNK vagyunk.

Lehettek az életünkben olyan történetek, olyan minták, olyan sérülések, amelyek következtében a legjobb szándékunk ellenére sem sikerült egészséges, jól működő, mindkét fél számára kielégítő kapcsolatot kialakítanunk. 

Mi a megoldás? Hogyan tudsz kikerülni ezekből a helyzetekből?

A tréningen együtt keressük meg, hogy mik lehetnek azok a működésmódok, amik eddig elérhetővé tettek Téged akár a bántalmazó, akár a társfüggő kapcsolódások számára.

Azt tűzzük ki célul, hogy ráláss, hogy TE hogyan tudsz változtatni magadon, hogy kitisztítsd magadból azt a mintázatot, ami ezeket a típusú kapcsolatokat behívja az életedbe. 

Az e-tananyag díja: 39 800 Ft

Nem feltétel a személyes jelenlét! 

Az ország bármely pontjáról vagy akár külföldről is csatlakozhatsz hozzánk!

Kérdésed van? 

Írj nekünk az oktatas@ertekekiskolaja.hu email címre!

Hívj minket: 06 70 381 6348 

Várnai Myrtill Adrienne Sacralux

Az e-tanyagot  Várnai Myrtill Adrienne (klinikai szakpszichológus, az Emberi Értékek Iskolája® alapítója) dolgozta ki.

A VMI® (Vizualizációs Módszer Intuícióval®) és az Újrahangolás® elengedési módszerek megalkotója. Személye, tapasztalata garancia arra, hogy értékes tudást és a mindennapokban is működő eszközöket, megoldásokat kapsz a továbblépéshez!

Létrehozta a coaching alapú szellemi-lelki Preventor™ képzéseket, a segítő szakmák új generációját.

Tematika

A tréningen felméred, hogy mennyire jellemző rád a függő kapcsolati minta és rálátsz, hogy mik azok a területek, amiken változtatni érdemes. Vajon mi jellemez egy egészséges, kölcsönösségen alapuló kapcsolatot?

Megismered azt is, hogy milyen kötődési minta szerint kapcsolódsz és hogy ez hogyan (nem) segít Téged a kapcsolataidban. Milyen az, amikor valaki egészségesen kötődik? 

Két szinten fogunk dolgozni:

  • tudatos szinten – a megértés szintjén, ez abban segít, hogy a felismert, rosszul berögződött viselkedési mintákat tudatossággal meg tudd változtatni;
  • energetikai szinten – a tudatalatti működés szintjén, ami abban segít, hogy a felismert mintákat a nem-tudatos részünkből is el tudd engedni, át tudd írni. Szó lesz arról is, hogy mi a különbség a kötődés és a valódi szeretet között.
Szó lesz arról is, hogy mi a különbség a kötődés és a valódi szeretet között. A mérgező és társfüggő kapcsolatok viselkedési mintázatait, dinamikáját tovább mélyítve, hogy mi történik valójában az ilyen kapcsolatokban, azt Eric Berne Tranzakcióanalízisének egyes modelljein keresztül ismerheted meg.
  • Én-állapotok – Hogyan és milyen érzés-, és gondolati világban létezem, illetve élek, cselekszem? Miért pont úgy viselkedek, ahogy, és mi ennek a (sajnálatos) következménye a kapcsolataimra? Hogyan változtassak, hogy a környezetemmel (párom, családtagjaim, munkatársaim) – és önmagammal is – harmonikusan kijöjjek?
  • Életpozíciók – Jól vagy-e a bőrödben – minden tekintetben? Ha nem, látni fogod miért nem. A modell bemutatja, hogy kikkel veszed körül magadat, ha bizonyos helyzetben és állapotban vagy. Ha nem komfortos, boldogító és nem egészséges ez számodra, a lelkednek nem okoz ez örömöt, akkor akár a tréningen is hozhatsz egy döntést, hogy mit szeretnél helyette elérni.
  • Játszmák – Minden játszma vége „dráma”, sírás, harag, a szereplők sérülnek benne. Mégis, miért csinálja az ember, ha magának és másnak fájdalmat okoz vele? Hogyan lehet kijönni belőle? A másiknak sem jó! Milyen berögzült szerepek vannak, amelyeket ilyenkor cipel az ember? Ha van benned ilyen szerep, a tréningen leteheted. Megtanulod, hogy hogyan mászhatsz ki egy játszmából, ha már elkezdődött, de még inkább azt, hogyan hagyd el életedből a sérülések gyűjtését.
  • Sorskönyv – mi az, ami benne tartott és benne tart egy ilyen kapcsolatban. Kiderül, mi a kiút, hogyan változtass a sorskönyvi utadon. Mi legyen a cél? És ha van kedved, meg is változtatjuk azokat a dolgokat, amik nem működnek. (Eszközt is kapsz a megoldásra.)

Miért ezt a tréninget válaszd?

A téma sokaknak talán nem új, de a felismerésen túl hatékony és eredményes megoldást általában nem kínálnak a mérgező kapcsolatokkal foglalkozó tréningek. Mi nem engedünk el megoldás nélkül!

Fontos a ’miért’, de még fontosabb a ’hogyan’!

Mi tudjuk, hogy van kiút a mérgező kapcsolatokból, ezért a tréningen nem csak beszélünk róla, hanem hatékony eszközt és módszert is adunk, hogy tovább léphess!

Az energetikai, tudattalan szintű mérgező és társfüggő kapcsolati „hajlandóságot” a VMI® elengedési módszer – Vizualizációs Módszer Intuícióval® – segítségével oldjuk a tréning során. A VMI® módszer – mely Várnai Myrtill Adrienne saját módszere – egyedülálló hatékonyságát és eredményességét azzal érte el, hogy az elengedés fizikai (kvantumfizikai) kutatási eredményeit beépítette a pszichológiai gyakorlatba.  

A Tranzakcióanalízis és a VMI® módszer együttese a mai kor szellemiségével kompatibilis, gyakorlatorientált szemléletben oldja fel és meg azokat a problémákat, amelyek hagyományos módszerekkel rendszerint csak hosszadalmas eljárással (terápia) és megértés alapon („miért alakult ez ki?”) oldhatók fel és ki. 

Mit fogsz elérni a VMI® technika alkalmazásával?

  • A módszer végzését követően azonnali megkönnyebbülést élsz meg.
  • Megtapasztalod a felszabadult, függések nélküli életet.

Szeretnél egészséges, egyenrangú és kölcsönösségre épülő kapcsolatot?

Akkor adj magadnak pár napot, hogy egy életre magad mögött hagyd a mérgező kapcsolatokat!

A részvétel lehetőségét szeretnénk minél szélesebb körben elérhetővé tenni, ezért két opciót kínálunk, válassz!

Az e-tananyag folyamatosan megvásárolható.

A tréning ára: 39 800 Ft

Kérdésed van?

Írj nekünk az oktatas@ertekekiskolaja.hu email címre!

Hívj minket:

06 70 381 6348

 

Scroll to Top