Asszertív élet – Önismeret felsőfokon – Tranzakcióanalízis (TA)

Az Asszertív élet – Önismeret felsőfokon – Tranzakcióanalízis (TA) egy hiánypótló tréning! 

Ismerd meg önmagad, értsd meg a környezeted és fejlődj! Ha elindulnál az önismeret útján vagy már úton vagy, de még mindig csak bolyongsz, ezzel a tréninggel egy érthető, kiemelkedően hatékony és gyakorlatias útmutatót kapsz önmagadhoz. 

Ha pszichológusként vagy segítő szakmában dolgozol, és keresel egy hatékony eszközt, alapot, amire építkezhetsz a terápia során, akkor a tranzakcióanalízis módszere a legjobb választás!

Mikor segít a tranzakcióanalízis?

  • Egyéni fejlődés – Miért vagyok bizonytalan? Miért nem állok ki magamért? Miért élek unalmas életet? Miért vagyok boldogtalan?
  • Párkapcsolatok – Miért veszekszünk? Miért nem jön az igazi? Miért laposodott el a kapcsolatunk? Miért csaltak meg?
  • Gyermeknevelés – Miért ellenkeznek a gyermekeim? Miért viselem rosszul a hisztit? Miért szorong a gyerek? Miért vagyunk feszültek?
  • Karrier – Miért vagyok rosszabb helyen, mint ahol megérdemelném? Miért olyan nehéz váltani?

Miért Neked szól?

  • Megszabadít az öröklött mintáktól.Rálátást kaphatsz gyermekkori elakadásokra, az önbizalomhiány okaira. Végre leteheted a generációk óta hordozott terheket.
  • Segít kilépni a negatív körforgásból.Tovább tudsz lépni a párkapcsolatodban, a karrieredben, a pénzügyek és az egészség területén.
  • Gyors és hatékony módszer. Azonnal, eredményesen kezdhetsz el dolgozni önmagadon.
  • Célba érsz. A TA módszere rálátást nyújt egész eddigi életedre, viselkedésedre. Választ ad a miértekre. Hatékony eszközöket ad a változáshoz. Tudatossá tesz.

Mi az a tranzakcióanalízis?

Eric Berne – kanadai származású amerikai pszichiáter és pszichoterapeuta – nevéhez fűződő tranzakcióanalízis egy pszichoterápiás módszer, amely elméleti kereteket és gyakorlati eszközöket nyújt az emberi viselkedés és kommunikáció mélyebb megértéséhez. 

Lehetőséget ad a tudatos változásra, az asszertivitás megértésére és jelentőségére. 

A módszer ismerete hatékony önkifejezést és korrekt reakciókat ad az élet minden területén.

Tréner vagy coach vagy? Segítő szakmában dolgozol? Az Önismeret felsőfokon tréning tudásanyagával kézzelfogható eszközt adhatsz klienseidnek. Rövid idő alatt bárki új alapokra helyezheti az életét, hátrahagyva a rossz szokásokat boldogabbá, kiegyensúlyozottabbá válhat.
Kiss Lilla tréner, coach, a Tranzakcióanalízisről és a 12 gátló parancs című könyvről

„Számomra teljes felismerést mutatott. Sok mindenben jól gondolkodtam, de rájöttem, miért nem tudom véghez vinni, amit eltervezek. Rengeteget dologra rálátást kaptam, és most végre elkezdtem haladni a megvalósítással is! Személy szerint mindenkinek ajánlani fogom ezt a tréninget! Nincs olyan ember a környezetemben, akinek ne lenne szüksége erre. Az iskolákban is kötelezővé tenném, ha lehetne. Köszönöm!”

Cs. Katalin (korábbi hallgatónk véleménye)

Hogyan épül fel az önismereti tréning?

Úgy tapasztaljuk, ez a módszer nem olyan ismert, mint amennyire hatékonysága és eredményessége indokolttá tenné. 

Elhatároztuk, hogy a lehető leghatékonyabb, legegyszerűbb formában szeretnénk átadni a tudást, hogy bárki képes legyen változtatni az életén. 

Ha önfejlesztés a cél, ez a tréning az alap, itt kezd a tanulást!

Induló képzéseink:

2024. június 1-2. szombat-vasárnap 9:00 – 15:30, vagy

2024. július 1-2. hétfő-kedd 9:00 – 15:30

 Jelentkezési határidő: 2024. május 30. és június 27.

100
Nap
20
Óra
55
Perc
22
Másodperc

A képzés ára:

88 800 Ft

Early Bird áron május 26-ig befizetve 10% kedvezménnyel:

79 920 Ft

(az árváltoztatás jogát fenntartjuk)

A kurzus elvégzéséről “Asszertív élet – Önismeret felsőfokon – Tranzakcióanalízis (TA)” tanúsítványt adunk!

Válassz, hogy személyesen vagy online veszel részt!

Online

Az oktatás jelenleg ZOOM oktatás keretein belül is elérhető! Ennek a technikai beállításában szívesen segítünk, ha esetleg eddig még nem használtad. (Alap számítógépes tudás elegendő)

Személyesen

12 főt tudunk fogadni, jelezd, ha személyesen vennél részt a modulokon.

Helyszín: 1016 Budapest, Csap u. 6.

Ha személyesen veszel részt és a képzés első napjának végén úgy érzed, mégsem azt kaptad, amit a tranzakcióanalízistől vártál, 100%-os pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk.

Még bizonytalan vagy?

Semmi gond! Kérd a képzési tematikát vagy írj nekünk az oktatas@ertekekiskolaja.hu email címre, örömmel válaszolunk minden felmerülő kérdésedre!

Ha karrierváltás a cél, jó helyen jársz! Érdekel a pszichológia, de az öt év egyetem már nem fér bele az életedbe? Pedagógus vagy, esetleg segítő szakmában dolgozol és bővítenéd gyakorlati eszköztáradat? 

Nézz körbe komplex képzéseink között! Ha az Asszertív élet – Önismeret felsőfokon- Tranzakciónalízis (TA) tréninget most elvégzed, az alábbi képzések indító modulja már a zsebedben lesz!

Iskolánk képzései egyedülállóak és személyre szabottak. Figyelünk a különbözőségekre, az egyéni elképzelésekre és az adottságokra. Ezért a tanulási folyamat során végig segítünk, hogy a számodra legmegfelelőbb képzési utat járd be! Kérd munkatársaink segítségét, vedd fel velünk a kapcsolatot! Tudj meg többet iskolánkról itt! 

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2023/000626

Kapcsolat:

06 70 381 6348  |  oktatas@ertekekiskolaja.hu

Scroll to Top