Veszteségek

Veszteség vagy gyász feldolgozásához keresel segítséget? A Vizuális Módszertan Intuícióval® – Veszteségek feldolgozása és a gyász kezelése tréning neked szól!

Tréningünkön pszichológusok és segítő szakmában dolgozók is hatékony eszközt kaphatnak a veszteségek terápiás kezeléséhez.

Mi a tréning célja?

Életünk során rengeteg veszteséggel találkozunk. Nem csak egy szerettünk halála indíthat el gyászfolyamatot, teljesen érthető, ha egy válást, szakítást vagy munkahelyi felmondást is veszteségként élünk meg. Ennek ellenére életünk során nem tanuljuk meg érzelmileg kezelni ezeket az élethelyzeteket.

A megoldás a veszteséggel való szembenézés, a feloldás, és az elengedés. Várnai Myrtill (katt a névre?) – klinikai szakpszichológus és közgazdász – által kidolgozott Vizualizációs Módszertan Intuícióval® technika olyan tudást és gyakorlati eszközöket ad, amivel a tréning után te magad is képes leszel dolgozni a veszteségeiddel és másoknak is segítséget nyújthatsz! 

Mikor vágj bele?

 • ha elvesztettél valakit, aki közel állt hozzád
 • perinatális veszteségek, abortusz
 • ha véget ért a házasságod/párkapcsolatod
 • ha elvesztetted a munkahelyed
 • ha munkahelyet/szakmát váltasz és ezt veszteségként éled meg
 • ha úgy érzed, nem tudsz a gyászból tovább lépni
 • szeretteidnek szeretnél segíteni
 • eszközt keresel segítői munkádhoz

Miért jó, ha elvégzed a tréninget?

 • megtanulsz szeretettel elengedni
 • megkönnyebbülsz, felszabadulsz
 • javul az életminőséged
 • koncentrált és energikus leszel
 • ráébredsz, hogy a gyász fontos, de nem kell beleragadni
 • képes leszel másoknak is segíteni veszteség, gyász feldolgozásában

Mi a módszer?

Az önismereti modellekre épülő Vizualizációs Módszer Intuícióval® egy kiemelt hatékonyságú, innovatív elengedési és oldási technika, ami a belső forrásból eredő megérzésre épít. 

A módszerről bővebben itt olvashatsz.

Hogyan épül fel az alapképzés?

Az egynapos tréning során megtanulod, hogyan dolgozz a bonyolultabbnak tűnő esetekkel, hogyan segíts magadon vagy másoknak a veszteségek feldolgozásában. 

Amennyiben gyakorlott szakember vagy, mély, szakmai kérdésekre is választ kaphatsz.

Induló képzéseink:

Jelenleg csak visszanézéssel, e-tananyagként elérhető.

Jelentkezési határidő: folyamatos

A képzés ára:

36 000 Ft

(az árváltoztatás jogát fenntartjuk)

Ha személyesen veszel részt és a képzés első napjának végén úgy érzed, mégsem azt kaptad, amit a tranzakcióanalízistől vártál, 100%-os pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk.

A kurzus elvégzéséről “VMI® – Veszteségek és gyász kezelése tréning” tanúsítványt adunk!

Válassz, hogy személyesen vagy online veszel részt!

Online

Az oktatás jelenleg ZOOM oktatás keretein belül is elérhető! Ennek a technikai beállításában szívesen segítünk, ha esetleg eddig még nem használtad. (Alap számítógépes tudás elegendő)

Személyesen

12 főt tudunk fogadni, jelezd, ha személyesen vennél részt a modulokon.

Helyszín: 1016 Budapest, Csap u. 6.

Még bizonytalan vagy?

Semmi gond! Kérd a képzési tematikát vagy írj nekünk az oktatas@ertekekiskolaja.hu email címre, örömmel válaszolunk minden felmerülő kérdésedre!

Ha karrierváltás a cél, jó helyen jársz! Érdekel a pszichológia, de az öt év egyetem már nem fér bele az életedbe? Pedagógus vagy, esetleg segítő szakmában dolgozol és bővítenéd gyakorlati eszköztáradat? 

Nézz körbe komplex képzéseink között! Az alábbi képzéseinknek a VMI® – Veszteségek és gyász kezelése tréning is a részét képezi:

Iskolánk képzései egyedülállóak és személyre szabottak. Figyelünk a különbözőségekre, az egyéni elképzelésekre és az adottságokra. Ezért a tanulási folyamat során végig segítünk, hogy a számodra legmegfelelőbb képzési utat járd be! Kérd munkatársaink segítségét, vedd fel velünk a kapcsolatot! Tudj meg többet iskolánkról itt!

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2023/000626

Kapcsolat:

06 70 381 6348  |  oktatas@ertekekiskolaja.hu

Scroll to Top