Transzgenerációs történetek, problémák elengedése, átírása - tréning

Számos anyagi, meddőségi, párkapcsolati probléma, valamint generációs betegségek okai rejtőzködhetnek őseid történeteiben. A Transzgenerációs történetek, problémák elengedése, átírása – tréning neked szól, ha úgy érzed, felmenőid és saját életed között van negatív párhuzam. Ha szeretnél egy „örökölt” történetektől mentes saját, boldog életet, adj magadnak két napot, hogy elengedd az életedből azt, ami nem hozzád tartozik!

Neked szól ez a két nap

  • ha gyanítod, hogy a múltadban lehetnek olyan történések, melyek befolyásolhatják életedet, döntéseidet
  • ha van olyan élethelyzet, amely testi-lelki szinten is megoldást igényel (pl. meddőség, tartós/súlyos betegség)
  • ha tudod, hogy felmenőid nehéz, tragédiákkal teli életet éltek
  • ha úgy érzed, bármi lehetett szüleid, nagyszüleid életében: betegségek, elakadások, sorsfordító döntések
  • ha nyitott vagy a testi-lelki-szellemi szintű megközelítésre

Mi fog változni az életedben a tréning után?

  • úgy fogod érezni, hogy „tiszta lappal” indulsz tovább
  • számos negatív dologról kiderülhet, hogy nem hozzád tartozik, ezekkel nem kell tovább együtt élned (pl. félelmek, szorongások, alvászavar, betegségek stb.)
  • javul az életminőséged
  • megtanulsz elengedni

Mit értünk transzgenerációs történetek alatt és mi a jelentőségük?

Az epigenetika – amely a környezeti tényezők hatását vizsgálja felmenőink életét tekintve – kifejezett területet szentel annak pszichológiai vonatkozásaira. A vizsgálatok azt bizonyítják, hogy őseink élettörténetei erőteljesen befolyásolják a mi-, és utódaink életét.

Őseink története, patológiája, sikertelen sorskönyve – ha hisszük, ha nem – rányomja életünkre a bélyegét. Ez blokkok, gátak, elakadások forrása, gyökere lehet.

Mi a megoldás?

Meg kell tanulnod elengedni. Az önismereti modellekre épülő Vizualizációs Módszer Intuícióval® egy kiemelt hatékonyságú, innovatív elengedési és oldási technika, amit a tréning során te is elsajátítasz. A módszerről bővebben itt olvashatsz! 

Hogyan épül fel az alapképzés?

A rendszeredben van egy hely, ahol minden öröklődik. 

Ez a tudattalan. A tréning két napján azzal foglalkozunk, hogy feltárjuk és elengedjük azokat a belső blokkokat, amelyek őseidtől erednek.

Induló képzéseink:

2024. április 4-5. csütörtök - péntek 9.00 - 15.30

Jelentkezési határidő: 2024. április 2.

A képzés egyedülálló, évente csak két-három alkalommal van lehetőség a személyes részvételre! Tekintettel a nagy érdeklődésre és a módszer hatékonyságára, a tréning most felvételről is visszanézhető.

A képzés ára teljes áron, részletekben fizetve:

69 000 Ft

(az árváltoztatás jogát fenntartjuk)

Ha személyesen veszel részt és a képzés első napjának végén úgy érzed, mégsem azt kaptad, amit a tranzakcióanalízistől vártál, 100%-os pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk.

A képzésről “Transzgenerációs történetek, problémák elengedése, átírása” tanúsítványt is adunk!

Válassz, hogy személyesen vagy online veszel részt!

Online

Az oktatás jelenleg ZOOM oktatás keretein belül is elérhető! Ennek a technikai beállításában szívesen segítünk, ha esetleg eddig még nem használtad. (Alap számítógépes tudás elegendő)

Személyesen

12 főt tudunk fogadni, jelezd, ha személyesen vennél részt a modulokon.

Helyszín: 1016 Budapest, Csap u. 6.

Még bizonytalan vagy?

Semmi gond! Kérd a képzési tematikát vagy írj nekünk az oktatas@ertekekiskolaja.hu email címre, örömmel válaszolunk minden felmerülő kérdésedre!

Ha karrierváltás a cél, jó helyen jársz! Érdekel a pszichológia? Pedagógus vagy, esetleg segítő szakmában dolgozol? Átképeznéd magad?  

Nézz körbe komplex képzéseink között. A Transzgenerációs történetek, problémák elengedése, átírása tréning a következő képzéseknek is a részét képezi:

Unióperszonális Gyermek- és Ifjúsági Mesterpreventor™ továbbképzés

Unióperszonális Életviteli Mesterpreventor™ továbbképzés

Unióperszonális Párkapcsolati Mesterpreventor™ továbbképzés

Iskolánk képzései egyedülállóak és személyre szabottak. Figyelünk a különbözőségekre, az egyéni elképzelésekre és az adottságokra. Ezért a tanulási folyamat során végig segítünk, hogy a számodra legmegfelelőbb képzési utat járd be! Kérd munkatársaink segítségét, vedd fel velünk a kapcsolatot! Tudj meg többet iskolánkról itt!

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2023/000626

Kapcsolat:

06 70 381 6348  |  oktatas@ertekekiskolaja.hu

Scroll to Top