Egy tisztulással és feltöltődéssel teli nyári programra hívunk!

Adj magadnak 3 napot, hogy Várnai Myrtill klinikai szakpszichológus – az Emberi Értékek Iskolája® alapítója – vezetésével rálépj az útra, ami

ELVEZET ESSZENCIÁDHOZ*

Július 19-20-21 (péntek , szombat és vasárnap)

ELVONULÁS BALATONFŰZFŐN

* Mi az az ESSZENCIA? A szellemiséged, az önvalód. Úgy képzeld el, mint egy titkos zsebet valahol benned, ami az élethez kapott isteni szikrát, a lényegedet rejti.

Ez egy küldetés beteljesítése. Nem csak önmagunkért, hanem egymásért leszünk jelen. Ha érzed a hívást, hallgass rá, nem véletlen, ha jelet kapsz!

Részvétel: 100.000 Ft
(program) + szállás, étkezés (minimál költséggel jurtában, sátorban, vagy egyéb szálláslehetőség Balatonfűzfőn)

Napi díj: 45.000Ft

Early Bird július 7-ig: : 88.000 Ft
(teljes program)

Napi jegy: 39.000Ft

Tudod a választ arra, hogy miért nincs MINDENKINEK „piros Ferrarija” vagy bármi jelentősebb vagyona, ha annyi bőségtréningen esett már át?

Mivel van baj? A törvénnyel, hogy még sincs bőség az Univerzumban? Vagy veled?

Okkal teszed fel most a kérdést: hogy lehet velem még baj, ennyi tisztítás után?

Megtaláltam a VÁLASZT! Az akadálynak több szintje van.

Az első három szintre a megoldást az Emberi Értékek Iskolájában® eddig is megtalálhattad. 3 pontban felsorolom itt is, olvashatod is alább.

De aztán gyere tovább, mert a 4. ponttól jön az áttörés!

  1. Személyes viselkedés, kommunikáció, gondolkodás. (megoldás: Önismeret felsőfokon tréning)
  2. Ősi minták, sorsok.(megoldás: Transzgenerációs történetek elengedése, átírása)
  3. Tudattalan elfojtások, mélytudattalanban lévő információk hatása. (megoldás: Elengedés felsőfokon tréning)

    VMI® (Vizuális Módszer Intuícióval®) elsajátítása

Kérdésed van?

Írj nekünk az oktatas@ertekekiskolaja.hu email címre!

Hívj minket: 06 70 381 6348

Örömmel tudatjuk veletek, hogy magasabb szintre léptünk és januárban megnyitottuk az 

És most figyelj!

4.
Génjeidben / DNS-edben csendben rombolva fejti ki hatását az egész emberiség torz, sikertelen történetét tartalmazó kódok sokasága

A cél, hogy ezt megértsük és kioldjuk.
Ez a küldetés, amit az elvonuláson beteljesítünk! 

Azt már tudjuk, hogy a bőség eléréséhez a magasabb rendű énünk szerint kell élni. De mi az, ami még mindig visszahúzhat?

A rendszerünk nagyon sok, alacsony frekvenciájú árnyékszemélyiségjegy kódot hordozhat. Ez rengeteg elakadás okozója lehet.

A kutatók DNS-ünk 90%-át nem tudták beazonosítani. A maradék 10%-ból azonosítják a testi öröklött betegségeket, illetve ezzel a 10%-al dolgozik a génsebészet. Tehát 90% számukra szemét. De tudjuk, hogy a természet nem termel hulladékot, az emberi szervezet egy tökéletesen felépített rendszer. Így biztosan állítható, hogy nem eredetünktől fogva van jelen bennünk ez a tetemes mennyiségű „felesleg”.

Másfelől, ami a DNS kutatóknak szemét, az az epigenetikusoknak információ. Ők ezt a 90%-ot vizsgálják, hogy tudományos szempontból is magyarázatot kapjunk arra, mi történik bennünk sejtszinten.

 

Azt már tudjuk, hogy ez egy kódhalmaz. Az emberiség összes információja, jó és rossz egyaránt. Minden benne van. Sajnos sok jóról nem hallottunk a történelemben. Ezek után gondolj bele, milyen információkat tárolhatnak a génjeid.

Eddig azt gondoltuk, hogy az őseinkig visszamenőleg kell tisztítani. Most látjuk, hogy a megakadások tovább löknek, fel kell oldani azt is, ami a génjeinkben, – mint nem működő, eltorzult információ – jelen van.

Ez egy nagyon friss, nagyon új téma, erről eddig máshol nemigen hallhattál…
Az elvonulás 3 napja alatt részletesen belemegyünk, átbeszéljük, feldolgozzuk, mit jelent ez ránk nézve, és hogyan lehet megszabadulni ettől a „csomagtól”.

Most a teljességet kezdjük el kioldani, együtt, csoportban. Fontos a kollektív jelenlét, mert így tudunk nagyobb energiákat mozgósítani.

Ez az elvonulás egy csodákkal teli élmény, mert nem csak önmagadért vagy jelen, hanem egymást is segítjük!

Az igazi, önzetlen szeretet és a tiszta kapcsolódás ünnepe lehet ez a 3 nap, és a belépőd az isteni bőség és rend áramlásába!

Várnai Myrtill Adrienne Sacralux

Ki vezeti az elvonulást?

Várnai Myrtill vagyok, klinikai szakpszichológus, közgazdász, felnőtt és gyermek szakos integratív terapeuta, az Újrahangolás® és a VMI® módszer megalkotója az Emberi Értékek Iskolája® alapítója.

Küldetésem több mint 30 éve az emberek szellemi-lelki-testi jóllétének segítése, támogatása. Hiszem, hogy ha valami jó és működik, azt tovább kell adni. Én így építem a világot. Ezért tanítok, ezért segítek.

Sokféle emberi problémával találkoztam pályafutásom során. A testi betegségektől kezdve, a kisebb-nagyobb lelki elakadásokon át, egészen a komoly pszichiátriai kórképekig, szinte mindent láttam és tapasztaltam. A megoldást a szellemi út és a hagyományos pszichológia ötvözetében látom, mindenképp gyakorlatban alkalmazható módszerek és folyamatok által. Ezért csak azt képviselem, ami hatékony és eredményes fejlődést, haladást képvisel, korszerű – a kvantumfizikai és a kvantumpszichológiai – ismeretekkel együttvéve.

Végre eljött az idő, hogy aki keres, rátaláljon vagy visszataláljon a tiszta, élhető, boldog útra. Ebben segítek, és ebben segít a hibátlan, nagyon magas minőségű, tiszta forrású tisztító és kapcsolódási folyamat, amellyel hozzásegítelek a magasabb rendű élethez.

JOBB ÉLETRE VÁGYOM!

A jelentkezéshez kattints a gombra!

Még bizonytalan vagy?

Semmi gond! Kérd a részletes programtervet vagy írj nekünk az oktatas@ertekekiskolaja.hu email címre, örömmel válaszolunk minden felmerülő kérdésedre!

Kérdésed van?

Írj nekünk az oktatas@ertekekiskolaja.hu email címre!

Hívj minket: 06 70 381 6348

Örömmel tudatjuk veletek, hogy magasabb szintre léptünk és januárban megnyitottuk az

Mindannyian egy jó életre születtünk! De a világ energetikailag koszos. Magasabb szintre kell mennünk ahhoz, hogy sikeres és elégedett életet éljünk. Van választásunk. Van út felfelé. Tartsatok ki, tartsatok velem! 

Szeretettel, Myrtill

Oszd meg ezt az oldalt másokkal is:
Scroll to Top