Kiút a mérgező kapcsolatokból

- bemutató előadás -

Volt már olyan kapcsolatod, amiben magad sem tudod, miért maradtál benne?

Segíteni szerettél volna és mégis te váltál a kapcsolat áldozatává?

Egy párkapcsolat dinamikáját a lelki és szellemi dolgok rendezettsége ugyanúgy meghatározza, mint a fizikai tényezők. A párkapcsolati tanácsadással foglalkozó segítő szakembereknek meg kell ismerni a kapcsolódási síkok lehető legtöbb szintjét, azok működését és hatását. A párkapcsolat tudatos, tudat alatti és tudat feletti működésének ismerete lehet a kulcs a harmonikus, életre szóló kapcsolatok eléréséhez!

Manapság sokat hallunk arról, hogy vannak mérgező emberek, mérgező kapcsolatok – ezek nemcsak párkapcsolatban jelenhetnek meg, de családi, baráti vagy munkahelyi viszonylatban is. Az ilyen típusú kapcsolatok áldozatainak folyamatos érzelmi (olykor fizikai) bántalmazást kell átélniük, amely a manipuláció miatt gyakran rejtetten történik.

Hogyan változtass?

Ehhez ad útmutatót egy bemutató előadás keretében Várnai Myrtill Adrienne (klinikai szakpszichológus, az Emberi Értékek Iskolája alapítója) az Újrahangolás® és a VMI® módszerek megalkotója.

Tarts velünk február 20-án 17:00-19:30

Jelentkezési határidő: 2024. február 19. 

Személyesen (korlátozott létszámban) vagy online

Részvételi díj: 1.500 Ft 

Mérgező kapcsolatban vagy? Van megoldás!

Érezted valaha azt, hogy erődön felül teszel egy kapcsolatért, mégis csak morzsákat kapsz viszonzásul?

Másokat megváltoztatni nem tudunk. Akin változtatni tudunk az egészséges kapcsolatok érdekében, az MI MAGUNK vagyunk. 

Előfordulhattak az életünkben olyan történetek, olyan minták, olyan sérülések, amelyek következtében a legjobb szándékunk ellenére sem sikerült egészséges, jól működő, mindkét fél számára kielégítő kapcsolatot kialakítanunk.

Szeretnél kézzel fogható útmutatót, hogy hogyan tudsz kikerülni ezekből a helyzetekből?

Azt tűzzük ki célul, hogy ráláss, hogy TE hogyan tudsz változtatni magadon, hogy kitisztítsd magadból azt a mintázatot, ami ezeket a típusú kapcsolatokat behívja az életedbe.

Ehhez ad útmutatót egy bemutató előadás keretében Várnai Myrtill Adrienne (klinikai szakpszichológus, az Emberi Értékek Iskolája alapítója) az Újrahangolás® és a VMI® módszerek megalkotója. 

Tarts velünk február 20-án 17:00-19:30

Jelentkezési határidő: 2024. február 19. 

Személyesen (korlátozott létszámban) vagy online!

Részvételi díj: 1.500 Ft

Ha érintett vagy a témában és megoldást keresel neked ajánljuk két alkalmas egész napos tréningünket, amelyről bővebb tájékoztatást a bemutató előadáson kaphatsz!
Scroll to Top