10 milliószoros napi meditáció

az Újrahangolás® módszerével

A következő 10 milliószoros nap 2024-ben:

2024. február 24. (szombat) 18:00-21:00

Szeretettel várlak a tízmilliószoros nap energiáit felhasználó meditációra a bőség és testi-lelki gyógyulás elérésének jegyében!

Jelentkezési határidő:

100
Nap
20
Óra
55
Perc
22
Másodperc

Mi az a 10 milliószoros nap?

Minden gondolat és érzelem energiát hordoz. Amit gondolunk és érzünk, az meghatározza a valóságunkat. Ez a megközelítés nagyban épít a vonzás törvényére is, amely szerint a hasonló rezgésű energiák vonzzák egymást. Tehát ha pozitív gondolatokkal és érzelmekkel töltjük meg magunkat, az segít vonzani a pozitív dolgokat az életünkbe.

A 10 milliószoros napokat úgy értelmezzük, hogy minden egyes pozitív gondolat, érzelem vagy szándék, ami utat tör bennünk, annak energiája tízmilliószorosan hat vissza ránk. Ezáltal a jó dolgok, amiket kívánunk vagy teremtünk, sokkal gyorsabban és erőteljesebben manifesztálódhat az életünkben.

Az év ezen napjai arra ösztönöznek, hogy tudatosan figyeljünk gondolatainkra és érzelmeinkre, és igyekezzünk tudatosan befolyásolni azokat, hogy mindennapi életünkben pozitív változások történjenek.

Élj a lehetőséggel! Használd ki a 10 milliószoros nap gyógyító, tisztító, megújító energiáit!

Kiemelt témák a 10 milliószoros napon

Ezen a napon többszörösen támogatott az elmélyülés, az elengedés, megtisztulás és a gyógyulás. Érdemes végig gondolni, mik azok a területek az életedben, ahol elakadásokkal problémákkal küzdesz. Hol/miben vársz régóta megoldást? Testi-lelki elakadásokkal egyaránt érdemes ilyenkor foglalkozni, és kihasználni a pozitív, gyógyító energiák többszörös erejét!

Bőség bekérése, párkapcsolati oldások, felszabadulás a karma fogságából, őseink felszabadítása – csak néhány téma, amivel érdemes lehet dolgozni ezen a napon.

A saját kívánságokon túl behívjuk és megéljük a szeretet gyógyító hatását. Megéljük az örömöt, a hálát, önmagunk és mások elfogadását, a feltétel nélküli szeretetet, az egységet, a békét, az egészséget a bőséget, a boldogságot. Ha szeretnéd, megélheted a teljes gyógyító önátadást. Mindez eljuttat a belső szabadság érzéséhez, teljességed megéléséhez.

Kinek ajánlom?

Téged is várlak, ha:

  • változáson mész keresztül vagy változásra vágysz
  • elakadásokkal küzdesz, nem haladsz előre az életedben
  • változásra vágysz anyagi helyzetedben
  • úgy érzed, korlátok közé vagy szorítva
  • vannak céljaid, de úgy érzed, valami mindig meggátol abban, hogy elérd őket
  • testi-lelki gyógyulásra vágysz
  • a megértést keresed önmagaddal, környezeteddel
  • fáradt és enervált vagy
  • szeretnél kilépni a negatív érzelmek lehúzó spiráljából

Mi az Újrahangolás®?

Egy nagyon különleges (ön)gyógyító és (be)kapcsolódási technika, amellyel beléphetsz a tiszta áramlásba (Flow), megélve ezáltal a teljes belső békét, a bőséget, a boldogságot és a felszabadultság érzését! 

A módszer célja, hogy a test-lélek-szellem egységes és tiszta rendszert alkosson.  Már egy alkalom után is pozitív változás tapasztalható!

Miben más, mint a többi meditáció?

Ez egy aktív meditáció! Sokaknak kudarcélmény a meditálás, mert hiába a lelkes, akár hónapokig tartó próbálkozás, gyakorlás, nem tudják „elcsendesíteni az elméjüket”. Erre itt nincs is szükség, nem az a cél, hogy kikapcsold az agyad. Tekints az elmédre úgy, mint egy aktív alkotóra. Nem kizárni kell, hanem együttműködésre kondicionálni, hogy aktívan segítsen téged céljaid elérésében!

Ha bőséget, boldogságot, testi-lelki egészséget és sikert akarsz vonzani, akkor pozitív gondolatokkal és szándékkal kell hangolni. Amit gondolsz és érzel, azzá válsz. Ha a hiányra és a korlátokra koncentrálsz, abból fogsz többet tapasztalni. Ha bőségben és jólétben újítod meg az elmédet, akkor bekapcsolódhatsz a tiszta, gyógyító áramlásba, és alapjaiban változik meg az életed.

Test-lélek-szellem mentén értelmezzük az embert, e hármasság együttes erejét használva emelkedünk feljebb. Ennek az agyunk is tevékeny része. Nem zárjuk ki.

Tapasztalatom

A közös energiatérben és együttműködésben a folyamatok sokkal erőteljesebbek és hatékonyabbak! A szellemi szintű bocsánatkérések oly magasra tudnak érni, melynek eredményeképpen az egyéni magánéleti és szakmai megvalósulások ugrásszerű formában indulnak be. Többszörös áldást kapunk életünkhöz és egyéni fejlődésünkhöz. A tízmilliószoros napon minden kérés, kívánság 10 milliószoros erővel hat. A tisztító, gyógyító erők is megsokszorozódnak, érdemes ilyenkor bekapcsolódni az áramlásba.

További tapasztalatom, hogy mindezek feltétele a 100%-os tiszta kapcsolódás, amelyet nem feltétlenül lehet 45-60 perc alatt elérni. Ezért a meditációs alkalom során két részre bontjuk a folyamatot. Az első részben az elengedésre, tisztításra koncentrálunk. A kettő között rövid szünetet tartunk – teázunk, beszélgetünk, benne maradunk a belső folyamatainkban, és a tiszta rezgésben.

A második részben magasabb szintre lépünk.

Jelentkezési határidő:

100
Nap
20
Óra
55
Perc
22
Másodperc

Hogyan épül fel a meditáció?

meditációs program 15 perces szünettel, két részben zajlik. 

Ha online veszel részt: kérlek, hogy legkésőbb a kezdés előtt 10 perccel csatlakozz a Zoom linkhez, amelyet e-mailben küldünk el számodra közvetlenül az esemény előtt.

 

Az esti program időbeosztása:

Érkezés:  18.00-18.15 (február 24. szombat) 

Program:

Első szintű folyamat:

18:15 – 19:50 – Oldás, tisztítás, elengedés, kapcsolódás, kérés, betöltés.  

Második szintű folyamat (feltétele az elsőn való részvétel):

20.05 – 21:00 – A 100%-os tiszta kapcsolódás elérése, szellemi szintű bocsánatkérések, téged befolyásoló, szellemi szintű kötelékek, hatások kitisztítása. Az új megteremtése, a bőség beengedése, töltekezés.

 

A két folyamat között 15 perces szünetet tartunk.

Helyszín

Nem feltétel a személyes jelenlét! Az ország bármely pontjáról vagy akár külföldről is csatlakozhatsz hozzánk!

Személyesen: Budapest, 1. kerület Csap u. 6. 3-as kapucsengő

Online: a meditáció Zoom felületen lesz elérhető, amelyhez az esemény előtt meghívót küldünk!

Ki vagyok és miért bízz meg bennem?

Várnai Myrtill vagyok – klinikai szakpszichológus, közgazdász – az Újrahangolás® módszer megalkotója, az Emberi Értékek Iskolája® alapítója.

Küldetésem több mint 30 éve az emberek szellemi-lelki-testi jóllétének segítése, támogatása. Hiszem, hogy ha valami jó és működik, azt tovább kell adni. Én így építem a világot. Ezért tanítok.

Szeretettel várlak!

Mennyibe kerül?

14.990 Ft/alkalom

Biztosra mennél?

Megértjük, ezért 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk abban az esetben, ha úgy érzed, a meditáció nem vált hasznodra!

Kérdésed van?

Írj nekünk az oktatas@ertekekiskolaja.hu email címre!

Hívj minket: 06 70 381 6348

Örömmel tudatjuk veletek, hogy magasabb szintre léptünk és januárban megnyitottuk az

Ha érdekel az önismeret, önfejlesztés vagy csatlakoznál a segítő szakemberek új generációjához, akkor neked ajánljuk Magyarországon egyedülálló képzéseinket:

https://www.emberiertekekiskolaja.hu/emberi-ertekek-iskolaja/

 

Elérhetőségeink:

www.emberiertekekiskolaja.hu

oktatas@ertekekiskolaja.hu

Érdeklődj képzéseinkről központi telefonszámunkon:

06 70 381 6348

Cím: 1016 Budapest, Csap utca 6. 

Scroll to Top