ÖNBIZALOM NÖVELŐ, SZORONGÁS OLDÓ

TÁBOR TINIKNEK ÉS KAMASZOKNAK!

Gyermeked számára a nyár legjobb lehetősége

FEDEZD FEL AZ ÖNBIZALOM NÖVELŐ, SZORONGÁS OLDÓ TÁBORUNKAT TINIKNEK ÉS KAMASZOKNAK!

KÉSZÜLJÜNK FEL MÁR MOST A SIKERES FELVÉTELIRE!

VÁRNAI MYRTILL – klinikai szakpszichológus és
VAD SZILVIA Gyermek Edukációs Preventor™ vezetésével:
5 napos, 5×3 órás workshop 

Szeretnéd, ha gyermeked magabiztosabban lépne be az új tanévbe? Ha jobb közérzetre és nagyobb önbizalomra tenne szert?

Akkor itt a tökéletes lehetőség számotokra!

Két korosztály:

11-14 éves délelőtt 09:00-12:00
15-18 éves délután: 13:30-16:30

4 turnus, válassz!

2024. július 29. – augusztus 2.
2024. augusztus 5-9.
2024. augusztus 12-16.
2024. augusztus 16-30.

A következő tanév kihívásaira most tudtok felkészülni!

Add meg gyermekednek a fejlődés lehetőségét!Milyen problémákkal, nehézségekkel és kihívásokkal küzd kamasz gyermeked? Mekkora nyomást tesz rá a tanulás, a testi változások, a megnövekedett elvárások?

Félelem, szorongás, stressz. Önbizalomhiány, kommunikációs nehézségek, konfliktuskezelési problémák. Megmérettetés, felvételik.
Érzelmek, elakadások, amellyel szinte minden kamasz találkozik. De lehetnek ennél komolyabb gondok is: függőségek, levertség, motiválatlanság.

Szülőként te is szorongsz, mert segíteni szeretnél, de nem tudod mi lenne számára a legjobb? Jó lenne, ha kevesebb lenne a telefon/számítógép? Szívesebben látnád gyermekedet barátok társaságában sportolni, programozni, mint a szobában kuksolni? 

Most tehetsz ezért!

Olvass tovább, mert van megoldás!

A legjobb, amit szülőként tehetünk, hogy olyan támogató, kortársakból és szakemberekből álló közösséget keresünk számukra, ahol önmaguk felvállalását megélve tehetnek szert a mindennapjaikat segítő képességekre!

Táborunkban:

Szakértő trénerek: tapasztalt, magas szintű pszichológiai háttérrel rendelkező oktatóink segítenek a kamaszoknak felismerni és kihasználni saját erősségeiket.

Izgalmas programok: az edukáció és az önismereti műhelyek mellett különféle interaktív foglalkozások, csapatépítő játékok várják a résztvevőket.

Új lehetőségek: gyermeked olyan közösségbe kerül, ahol új barátságokat köthet hasonló korú fiatalokkal. Megtapasztalhatja, hogy nincs egyedül a problémáival.

Biztonságos környezet: ítélkezésmentes és támogató közeg, ahol bármit kimondhat, amit gondol, érez. Lehet véleménye a világról, az emberekről, a kortársakról. Bátran beszélhet a félelmeiről, szorongásairól.

Megmutatjuk, mire van szüksége egy kamasznak ahhoz, hogy az előtte álló évek a sikerekről, jó kapcsolatokról és a pozitív tapasztalatokról szóljanak!

JÖNNEK A RÉSZLETEK!

Olvasd végig, mert a végén van egy KIEMELT AJÁNLATUNK is számotokra!

Mi hiányzik a legtöbb kamasz életéből?

Az önbizalom. Az alacsony önértékelés, illetve téves énkép sok esetben alap probléma. Ennek következménye több szerteágazó tünet és viselkedés kompenzálás. Az önbizalom alapja a fejlődésnek, többek között ezt építjük ebben az 5 napban többféle eszközzel.

LEGFONTOSABB témáink:

  • hogyan kommunikálj magabiztosan
  • hogyan kezeld a konfliktusokat
  • hogyan maradj magabiztos a virtuális világban
  • önmagad megismerése és elfogadása
  • pozitív énkép kialakítása
  • gyakorlatok stressz és szorongás kezelésére
  • relaxációs technikák
  • sikeres felvételik, vizsgák, írásbeli és szóbeli megmérettetések
5 alkalom után, már érezni fogod a változást! Gyermeked kiegyensúlyozottabb, örömtelibb és magabiztosabb lesz! Élvezni fogja a nyarat és ezt a kiváló programot is!

Ismerj meg minket! Kik vagyunk?

Várnai Myrtill vagyok

Várnai Myrtill Adrienne Sacralux
klinikai szakpszichológus, integratív terapeuta – két egyedülálló és hatékony elengedési módszer megalkotója (Újrahangolás® VMI®).

A mi történetünk…Fiam 25 éves. 24 éves korában egy 70 fős cég vezetője lett, talpraesett, megállja a helyét a világban. Boldog, jól működő párkapcsolatban él. Sikeresen állt helyt tanulmányai során, és az évek alatt baráti társasága is egyre csak bővült.

De nem így kezdtük. Önbizalomhiány, figyelemzavar, beilleszkedési nehézségek jellemezték. Alul motiváltsággal, lustasággal küzdöttünk.

Pszichológusként megoldást kerestem, így született meg az a módszer, amely beindította az átalakulást és a gyökeres változást.

Megtanult jelen lenni az életben, képessé vált az örömre, sikerre, boldogságra. Ez segített felépíteni az önbizalmát, és az önbizalma által jutott el odaáig, ahol most tart.

Ezt a tudást, módszert szeretném átadni, hogy minden kamasz előtt ott legyen a sikeres, elégedett, boldog élet lehetősége!

A te gyermeked is megérdemli a sikeres, stresszmentes iskolás mindennapokat! 

Vad Szilvia vagyok

Szellemi-lelki Edukációs Preventor™ (gyermek és felnőtt), Újrahangolás® Konzulens, VMI® Instruktor. .

Kiemelt területek munkáim során:

önismeret,
edukáció,
kiégés,
stresszkezelés

Több éve foglalkozom a 12-18 éves korosztály segítésével. Magam is egy 16 éves fiú édesanyja vagyok, így első kézből tapasztalom, milyen problémákkal néznek szembe a kamaszok mindennapjaik során.

A célunk az, hogy olyan módszereket és eszközöket adjunk a fiatalok kezébe, amelyek óriási előnyt jelentenek tanulmányaik során, segítik őket a kortárs kapcsolódásban, és az önbizalom felépítésében!

Miben fejlődik a gyermeked, ha részt vesz a workshopon?

1. Önfejlesztés és önismeret:

A kamaszok olyan technikákat sajátítanak el, amelyek segítségével jobban megérthetik önmagukat, felismerhetik erősségeiket és fejleszthetik gyengeségeiket.

2. Magabiztosabb kommunikáció:

A workshop során a résztvevők gyakorolják a hatékony és magabiztos kommunikációt, amely segíti őket mind az iskolai, mind a személyes kapcsolataikban.

3. Stresszkezelés és konfliktusmegoldás:

A résztvevők olyan eszközöket kapnak, amelyek segítségével jobban kezelhetik a stresszt és hatékonyabban oldhatják meg a konfliktusokat.

4. Pozitív közösségi élmény:

A workshop lehetőséget biztosít arra, hogy a kamaszok új barátokat szerezzenek, és egy támogató közösség részévé váljanak.

Beszélgetés, edukáció, interaktív feladatok, gyakorlati módszerek, játékok – tartalmas napi programmal készülünk! Célunk, hogy az önismeret és az élményalapú tapasztalat szerzés mellett a kamaszok a mindennapokban is sikerrel alkalmazható technikákat sajátítsanak el.

Nem baj, ha itt elakadsz, keress minket a 06 70 381 6348 telefonszámon, és szívesen átbeszéljük veled, számodra melyik képzési út a legmegfelelőbb!

11-14 éveseknek

5 x 3 óra

49 900 Ft

15-18 éveseknek

5 x 3 óra

49 900 Ft

Időpont: 4 turnus

2024. július 29. – augusztus 2.

2024. augusztus 5-9.

2024. augusztus 12-16.

2024. augusztus 26-30.

Helyszín: I. kerület, Csap u. 6.

Jelentkezési határidő:

2024. július 29 – augusztus 2. turnus: július 24.
2024. augusztus 5-9. turnus: augusztus 1.
2024. augusztus 12-16. turnus: augusztus 8.
2024. augusztus 19-24. turnus: augusztus 26.

A csoportok 3 fővel indulnak.

KIEMELT AJÁNLAT!

Az őszi szünetben is tervezünk kamasz csoportokat indítani, hogy év közben is legyen segítség a tanulási nehézségek, stressz és szorongás oldásban. Ha részt vesztek a nyári turnusok valamelyikén, az őszi turnusra 10% kedvezménnyel jelentkezhettek!

Visszajelzések korábbi résztvevőktől:

„Nagyon élveztem a workshopot! Sokkal magabiztosabbnak érzem magam azóta, és könnyebben szólalok meg órán. A jegyeim sokkal jobban lettek.”

András, 15 éves

„A gyermekem sokkal nyitottabb lett, és jobban tudja kezelni a stresszt. Minden szülőnek ajánlom ezt a programot!” 

Kovácsné Mária, egy résztvevő anyukája

„Sikeres, magabiztos dogák és szóbelik! Hála és köszönet” 

Ruppel Anett, egy résztvevő édesanyja

Lépj kapcsolatba velünk:

Ha bármilyen kérdésed van, hívj minket a +36 70 381 6348 telefonszámon vagy írj nekünk a oktatas@ertekekiskolaja.hu e-mail címen. Kérdezzetek bátran, minden kérdésre válaszolunk!

Hogyan jelentkezhetsz?

Töltsd ki a jelentkezési lapot a lenti gombra kattintva, vagy írj az oktatas@ertekekiskolaja.hu címre, vagy hívd a +36 70 381 6348 telefonszámot.

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2023/000626

Kapcsolat:

06 70 381 6348  |  oktatas@ertekekiskolaja.hu

Oszd meg ezt az oldalt másokkal:
Scroll to Top