Vad Szilvia

Szellemi-lelki Életviteli és Gyermek és Ifjúsági Preventor™,
VMI® Instruktor, Újrahangolás® Konzulens, Business és Karrier Coach

Gyermekkoromtól kezdve azt tapasztaltam, hogy az ismerőseim hozzám fordultak segítségért, ha elakadtak valamiben, vagy egyszerűen szükségük volt egy mély, tartalmas beszélgetésre, mert nálam mindig nyitott szívre és megértésre találtak. A lelki sebeik már azáltal gyógyultak, hogy őszintén elmondhatták, mi nyomja a szívüket és meghallgatásra találtak. Engem is mindig feltöltöttek ezek a mély beszélgetések és a hálás szemek, miután a képzeletbeli mázsás súly lehullt róluk…

Bemutatkozás

Hálás vagyok, hogy Várnai Myrtill Adrienne által kidolgozott speciális módszereket (a VMI®-t és az Újrahangolás®-t) megismerve és elsajátítva olyan hatékony eszközöket kaptam a kezembe, amellyel szinte bármilyen nehéz helyzetet, testi vagy mentális tünetet, elakadást, pszichoszomatikus betegséget hatékonyan tudunk megelőzni, vagy ha már kialakult, akkor kezelni.

Küldetésemnek tartom, hogy edukációval segítsem, támogassam a hozzám fordulókat, majd a megértést követően szerződjünk a változásra: elinduljanak és el is érjék a vágyott célt.

A közös munka során alkalmazott, személyre szabott módszerekkel az ügyfeleim életminőségét és emberi kapcsolatait emeljük egy magasabb szintre. A módszerek egyik hatása, hogy ülésről ülésre a múlt szomorú megéléseiből (pl. traumák, csalódások, hibás viselkedési minták, stb.) táplálkozó szorongást, félelmeket, szomorúságot és haragot elengedjék – ugyanis is ez a fő táptalaja a testi-lelki betegségeknek. Szintén fontos, hogy a jövő bizonytalanságából fakadó félelmeket is el tudják engedni, hiszen ez gátolhatja őket abban, hogy kibontakozhassanak, a saját útjukra lépjenek és a jelenben éljenek, mégpedig boldogan harmonikusan, kiegyensúlyozottan.

Ezen az úton tudom támogatni a hozzám fordulókat.

Szupervizor

Várnai Myrtill vagyok, klinikai szakpszichológus, közgazdász, felnőtt és gyermek szakos integratív terapeuta, az Emberi Értékek Iskolája® alapítója.

Küldetésem több mint 30 éve az emberek szellemi-lelki-testi jóllétének segítése, támogatása. Hiszem, hogy ha valami jó és működik, azt tovább kell adni. Én így építem a világot. Ezért tanítok.

Mindig is gyakorlati szakember voltam. Az elméletben elmélyülést épp csak
annyira tartom fontosnak, hogy egy laikus is megértse belőle a hátteret,
de a lényeg számomra az, hogy valami működik-e vagy sem.

A hagyományos pszichológiai módszereket elsajátítva és alkalmazva azonban azt láttam, hogy hatékonyság szempontjából nézve ez sokszor kevés. Valami hiányzik a megközelítésből. Amikor a hagyományos pszichológiát ötvözni kezdtem a keleti szellemi-lelki tudománnyal – valamint a
kvantumfizikai kutatások eredményeivel – megformálódott egy új módszer.

Ezt a módszert alkalmaztam az alternatív gondolkodásra nyitott-, és az anyagi világhoz ragaszkodó ügyfeleimnél is. Azt tapasztaltam, amire mindig is vágytam! Hatékonyak lettek a kezelések. Nem csak egyről a kettőre léptünk, – hanem ahogy mondani szoktam – egyről a hatra! 

Úgy éreztem, ezt a tudást nem tartom meg csak magamnak, tovább adom, tanítani fogom!

Várnai Myrtill

Időpont kérés Szilviához

Ha szeretnél időpontot foglalni, hívd a következő számot:

06 70 381-6348

Vagy kérj visszahívást az űrlap kitöltésével és elküldésével. Hamarosan jelentkezünk, hogy időpontot egyeztetssünk veled.

    „Kedvnec idézet vagy okosság Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum”

    John Dewey

    Scroll to Top