Peredy Gabriella

Szervezetfejlesztő, Coach, Tréner, Újrahangolás® konzulens, Preventor™

2017-ben végig gyalogoltam az El Caminot. A zarándok szállásokon a segítők nagyon sokat hozzátettek ahhoz, hogy az utam olyan legyen, amilyennek szerettem volna, beszélgetek velem, meghallgattak, támogattak, vigyáztak rám, mindenben segítettek, majd szerencsét kívántak, és egy öleléssel az utamra engedtek.

Bemutatkozás

Aki velem jön a fejlődés útján, mert kérdése van vagy elakadt, vagy csak önmagát szeretné jobban megismerni, a legjobb tudásommal és minden szeretetemmel támogatom, és mikor szeretne menni, az útjára engedem, remélem, adva neki valamit, ami segít a további sorsa alakításában.

 • Szeretnél egy boldogabb, kiegyensúlyozottabb életet?
 • Úgy érzed, ugyanazokba a helyzetekbe kerülsz bele folyamatosan, és nem tudod miért?
 • Az az ember lett belőled, akit elképzeltél kamaszkorodban, vagy akár 10 évvel ezelőtt?
 • Jól érzed magad a bőrödben?
 • Nem tudsz egyedül átjutni egy elakadáson?
 • Nem találod az egyensúlyt a munka és a magánélet között?
 • Nem jut időd arra, ami nagyon fontos lenne neked?
 • Valami nem hagy nyugodni, nem tudod pontosan, mi az?
 • Úgy érzed, nem vagy önmagad?
 • Döntési helyzetbe kerültél, és nem tudod, merre tovább?
 • Kommunikációs gondjaid vannak, és szeretnéd megérteni, fejleszteni?

Sok embert látok, aki eljutott odáig, hogy azt biztosan tudja, változtatni kell. Érzi, hogy nehéz terhet cipel, amit nem kellene, hordoz olyan emléket, fájdalmat, sérelmet, amit el kellene engedni. Ez egyedül általában nem megy. Elhatározás és bátorság kell a változáshoz, de ha megvan, elérhető egy boldogabb, teljesebb élet. Hiszem, hogy minden helyzetből van kiút és választás, megtalálhatjuk a megoldást, és tovább tudunk menni a céljaink felé. Hiszem, hogy az elakadásaink leküzdhetők, hogy önmagunk megismerése egy teljesebb, és boldogabb élet felé visz minket.

Hogyan dolgozunk ezen együtt?

Megismerjük a kiinduló helyzetedet, miért jöttél, min szeretnél dolgozni. Beazonosítjuk, mi lenne a cél, az állapot, amit szeretnél elérni. Jön a közös tanulás, a használt (pszichológiai, tranzakció analízis és egyéb) modellek segítségével megérted, megismered miért, hogyan kerültél a jelenlegi helyzetbe, felismered, miben kell változtatnod. Elengedési technikák segítségével lerakod a felesleges terhet, amit cipelsz. Mindezek eléréséhez képessé válsz feltérképezi és tudatosan használni a belső erőforrásait, a kívánt cél elérése érdekében. Olyan új ismereteket, használható technikákat, és feladatokat kapsz, melyek segítenek a kívánt változás elmélyítésében, véglegesítésében.

A változás eléréséhez a ráfordított idő, és az változást akaró (vagyis a TE) együttműködése, saját munkája is szükséges. Ha készen állsz arra, hogy megszabadulj a téged lehúzó mintáktól és akadályoktól és visszanyerd a lelki békédet, kezedbe vedd az életed irányítását, várlak, sok szeretettel. 

Szupervizor

Várnai Myrtill vagyok, klinikai szakpszichológus, közgazdász, felnőtt és gyermek szakos integratív terapeuta, az Emberi Értékek Iskolája® alapítója.

Küldetésem több mint 30 éve az emberek szellemi-lelki-testi jóllétének segítése, támogatása. Hiszem, hogy ha valami jó és működik, azt tovább kell adni. Én így építem a világot. Ezért tanítok.

Mindig is gyakorlati szakember voltam. Az elméletben elmélyülést épp csak
annyira tartom fontosnak, hogy egy laikus is megértse belőle a hátteret,
de a lényeg számomra az, hogy valami működik-e vagy sem.

A hagyományos pszichológiai módszereket elsajátítva és alkalmazva azonban azt láttam, hogy hatékonyság szempontjából nézve ez sokszor kevés. Valami hiányzik a megközelítésből. Amikor a hagyományos pszichológiát ötvözni kezdtem a keleti szellemi-lelki tudománnyal – valamint a
kvantumfizikai kutatások eredményeivel – megformálódott egy új módszer.

Ezt a módszert alkalmaztam az alternatív gondolkodásra nyitott-, és az anyagi világhoz ragaszkodó ügyfeleimnél is. Azt tapasztaltam, amire mindig is vágytam! Hatékonyak lettek a kezelések. Nem csak egyről a kettőre léptünk, – hanem ahogy mondani szoktam – egyről a hatra! 

Úgy éreztem, ezt a tudást nem tartom meg csak magamnak, tovább adom, tanítani fogom!

Várnai Myrtill

Időpont kérés Gabriellához

Ha szeretnél időpontot foglalni, hívd a következő számot:

06 70 381-6348

Vagy kérj visszahívást az űrlap kitöltésével és elküldésével. Hamarosan jelentkezünk, hogy időpontot egyeztetssünk veled.

  „Kedvnec idézet vagy okosság Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum”

  John Dewey

  Scroll to Top