Várnai Myrtill Adrienne

klinikai szakpszichológus, közgazdász,
felnőtt és gyermek szakos integratív terapeuta,
az Emberi Értékek Iskolája® alapítója.

Várnai Myrtill vagyok, klinikai szakpszichológus, közgazdász, felnőtt és gyermek szakos integratív terapeuta, az Emberi Értékek Iskolája® alapítója. Küldetésem több mint 30 éve az emberek szellemi-lelki-testi jóllétének segítése, támogatása. Hiszem, hogy ha valami jó és működik, azt tovább kell adni. Én így építem a világot. Ezért tanítok.

Bemutatkozás

Mindig is gyakorlati szakember voltam. Az elméletben elmélyülést épp csak
annyira tartom fontosnak, hogy egy laikus is megértse belőle a hátteret,
de a lényeg számomra az, hogy valami működik-e vagy sem.

A hagyományos pszichológiai módszereket elsajátítva és alkalmazva azonban azt láttam, hogy hatékonyság szempontjából nézve ez sokszor kevés. Valami hiányzik a megközelítésből. Amikor a hagyományos pszichológiát ötvözni kezdtem a keleti szellemi-lelki tudománnyal – valamint a
kvantumfizikai kutatások eredményeivel – megformálódott egy új módszer.

Ezt a módszert alkalmaztam az alternatív gondolkodásra nyitott-, és az anyagi világhoz ragaszkodó ügyfeleimnél is. Azt tapasztaltam, amire mindig is vágytam! Hatékonyak lettek a kezelések. Nem csak egyről a kettőre léptünk, – hanem ahogy mondani szoktam – egyről a hatra! 

Úgy éreztem, ezt a tudást nem tartom meg csak magamnak, tovább adom, tanítani fogom!

Időpont kérés Myrtillhez

Ha szeretnél időpontot foglalni, hívd a következő számot:

06 70 381-6348

Vagy kérj visszahívást az űrlap kitöltésével és elküldésével. Hamarosan jelentkezünk, hogy időpontot egyeztetssünk veled.

    „Kedvnec idézet vagy okosság Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum”

    John Dewey

    Scroll to Top